Vrećo komentarisao izjave Emira Hadžihafizbegovića

Umjetnik Božo Vrećo je danas komentarisao izjavu popularnog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića u kojoj je Vreću nazvao "seoskom varalicom".

Autor J.A. - Objavljeno 2016-08-03 14:19:00

"Vraćajući se sa klinike vidite žutilo bosanskih tabloida koji su jutros preuzeli izjavu dotičnog E.H. koji je od jučer pokušao i i dalje pokušava da me nablati no ne ide. Takve osobe će za novac sve učiniti, ja nisam i nikad niti neću", naveo je Vrećo.

"Prije mog odlaska sam sjedio sa produkcijom i znali su da se osjećam loše zbog sve situacije unutra: prepirki, neugodnosti i stresa, znali su da odlazim, čak mi je jedan od producenata napisao i poruku u kojoj piše da izbrišem svoju izjavu o bolesti i odlasku, jer bi tek tu napakovali, no sve imam sačuvano za suda, zlu ne trebalo.

Tu ništa više nije bilo kako treba. U moju sobu je ulazio glumac Dugalić uvečer iste noći i vidio je u kakvom sam stanju i da, uskoro ću gostovati na nekoj televiziji da začepim gubicu dokazima i ispričam svoju verziju priče i postoji narodna za to 'Tiha voda brijeg roni'", istakao je bh. umjetnik.

#hadžihafizbegović #vrećo