VAŽNO OBAVJEŠTENJE: „Izbor za najljepšu bebu“ online magazina News Blic za 2017 godinu

Poštovane čitateljice i čitatelji NewsBlic online magazina, svi vi koji se želite uključiti u naš projekat Izbor najljepše bebe 2017. godine.

Autor E.H. - Objavljeno 2017-05-21 15:25:00

Da bismo ga zajedno uspješno doveli do kraja još jednom ćemo ponoviti neka osnovna pravila za koja vas molimo da ih se pridržavate

 

- Prijave šaljite ISKLJUČIVO na naš mail, jer se sada dešava da mnogi od vas nam pošalju u isto vrijeme prijavu i na mail i na Facebook što može unijeti zabunu kod registrovanja prijave.

 

  • Isto tako se dešava da nam pošaljete više mailova za istu prijavu misleći vjerovatno, ili da niste dobro poslali, ili da mi nismo pročitali. To nije potrebno jer svaki mail će biti otvoren i svaka beba će biti uredno registrirana.

 

  • Vrijeme objavljivanja zavisi ISKLJUČIVO od toga koliko ima prijava, pa ih ne možemo objaviti isti dan kad ste poslali, ALI ĆE SVE BITI OBJAVLJENE.

 

  • Kada šaljete prijavu, U ISTI MAIL nam pošaljite sve PODATKE – znači ime i prezime, mjesto odakle ste, starost bebe i kontakt telefon.

 

  • Pošto ima dovoljno vremena za prijave imate mogućnost da pažljivo izabrete slike vaših beba za koje mislite da su najljepše, NEMOJTE BRZOPLETO SLATI FOTOGRAFIJE PA SE NAKON DAN-DVA PREDOMISLITI I SLATI NOVE jer jednom objavljene fotografije NE MOŽEMO VIŠE MIJENJATI.

 

  • Molimo vas i da fotografije koje šaljete BUDU PRIMJERENE UZRASTU BEBA.

 

Još jednom vas molimo da se pridržavata ovih pravila kako bi i ovogodišnji projekat Izbora najljepše bebe bio uspješan na obostrano zadovoljstvo Vas, naših dragih čitatelja.

SVE ŠTO JE POTREBNO DA BI UČESTVOVALI  NA „IZBORU ZA NAJLJEPŠU BEBU“  JESTE:

 

1. Bebe moraju da budu uzrasta od 0 - 3 godina,

2.  Da nam pošaljete  dvije fotografije vašeg mališana,

3. Zainteresovani roditelji fotografije mogu poslati na e-mail: 

redakcija@newsblic.ba sa osnovnim podacima o bebi (ime i prezime, starosna dob, grad iz kojeg dolazite i kontakt telefon),

4. Roditelji fotografije moraju poslati lično,

5. Mogućnost za prijavu je 30 dana (od dana objavljivanja prijave od 16.05.2017. do 16.06.2017. godine)

NAČIN GLASANJA:

Potrebno je da prvo LIKE  na facebook  stranicu News Blic online magazina, a nakon toga  LIKE  na fografiju bebe. Beba sa najvećim brojem lajkova osvaja titulu najljepše.

NAPOMENA: Ukoliko se utvrdi LIKE na fotografiju, ali ne i na našu facebook fun page glas nije validan.

 

 

 

 

#izbornajljepšebebe #bebe