Uznemirujuće fotografije: Nažalost, oko nije izdržalo, ostao sam poluinvalid

Dušan 'Cyborg2' Džakić MMA borac iz Srbije, proteklog je vikenda u Podgorici ubilježio novu profesionalnu pobjedu, ali i doživio tešku povredu zbog koje mu prijeti kraj karijere

Autor E.H. - Objavljeno 2016-12-13 15:16:00

Naime, 29-godišnji Džakić je nastupao u svim najboljim regionalnim promocijama, a na kraju je teško nastradao na MFC 4 priredbi i to u meču protiv sunarodnjaka Slađana Dragišića.

Džakić je na instagramu objavio fotografiju stravične povrede oka koje je operisao prije meča, a onda ponovo pretrpio udarac koji bi ga mogao koštati karijere.

"Nažalost operisano oko nije izdržalo. Srce hoće da se borim što prije, tijelo ne dopušta. S obzirom da sam poluinvalid, zbog previše borbi i agresivnog stila moramo otići na dužu pauzi i rehabilitaciju zdravlja. Neko vrijeme me nećete gledati u ringu. Ali hej, ne očajavam, poruka na zidu sobe i u licu je ista. Sve vas volim”, napisao je Kiborg na Instagramu uz objavu uznemirujuće fotografije.

Đakić je već jednom objesio rukavice o klin, također zbog povrede oka, ali je ignorisao savjete doktora te se vratio u ring

 

#dušan'cyborg2'džakić #mmaborac