USPJEŠNA KRAJIŠKINJA: Izeta Kantarević u Americi ima dobru muzičku karijeru

Rodom iz Velike Kladuše, Izeta Kantarević boravi u Americi, New Jersey, gdje je izgradila uspješnu muzičku karijeru te redovno nastupa širom kontinenta

Autor I.S. - Objavljeno 2018-01-10 14:58:00

Da je ozbiljno prihvatila poziv bavljenja ovim poslom govore i činjenice da redovno ulaže u svoju karijeru, a dokaz tome je i nedavno snimljena pjesma i video spot naziva "Provjereno moj".

- "Muzika je moj cilj u životu od malih nogu. Pjevala sam uvijek po malo ali ne profesionalno sve do 2012. godine kada sam snimila svoju prvu pjesmu pod nazivom "Prestati neću". Muzika je i dalje dio mog života, jer me za ovaj posao veže čista ljubav prema muzici. Do sada nisam mnogo pridavala pažnju reklamiranju i medijima iz više razloga. Prvi i najvažniji, posvetila sam se svojoj djeci i njihovom odgoju, a drugi razlog moja skromnost", kazala je Izeta Kantarević za Cazin.NET. 

Kako dalje priča, zadovoljna je svojim nastupima i angažmanima, a posebno novom pjesmom koja ima moderan aranžman, te je već sada naišla na pozitivne kritike publike.

 - "Moja nova pjesma pod nazivom "Provjereno moj" je mnogo dobro prihvaćena od strane publike. Htjela sam "modernjak" i jako sam zadovoljna sa svim odrađenim."

Izvor: Cazin. net 

#izetakantarević #velikakladuša #amerika #muzika #pjesme #karijera #uspjeh