Uspjeli ga prepoznati: Ronaldo se pokušao sakriti od fanova

Cristiano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje španskih medija nakon što je pokušao da se sakrije od fanova prilikom odlaska iz jednog od madridskih restorana.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-01-10 18:20:00

Portugalski fudbaler bio je na večeri sa svojom porodicom u jednom od madridskih restorana, a naravno ta vijest se brzo pročula. Kada je Ronaldo htio napustiti restoran pred istim je bio veliki broj njegovih fanova koji su samo željeli sliku s njim.

Međutim, Ronaldo nije bio baš raspoložen za autograme i slikanje i na zanimljiv način je pokušao da to izbjegne. Portugalac je svoje lice prekrio šalom i potpom izašao iz restorana. Iako su mu se vidjele samo oči navijači su uspjeli da shvate da je to on.

Navijači su tada prišli Ronaldu i pitali ga za fotografiju, no portugalski fudbaler ih je ignorisao i zatim je ušao u automobil. Iako je tu bila velika grupa njegovih fanova uspio je na kraju da se izvuče i uputi prema svom domu, prenosi SportSport.

#cristianoronaldo #nogomet

Vezani clanci

NOGOMET

Transfer ludnica: Hazard u Realu za...

Inter želi da se za Ligu šampiona dodatno pojača, a nije tajna da su na meti dva igrača
Autor: R. Be. - Objavljeno 2018-07-21 12:54:00

NOGOMET

Danas počinje nogometna Premijer lig...

Željezničar ide u goste Gošku
Autor: R. Be. - Objavljeno 2018-07-21 08:41:00

NOGOMET

Ronaldu uvjetno dvije godine zatvora...

Cristiano Ronaldo je platio kaznu od 13,5 milion funti i bio je saglasan sa dvogodišnjom zatvorskom kaznom nakon dogovora s poreskim organima.
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-07-20 17:06:00