Uspjeli ga prepoznati: Ronaldo se pokušao sakriti od fanova

Cristiano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje španskih medija nakon što je pokušao da se sakrije od fanova prilikom odlaska iz jednog od madridskih restorana.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-01-10 18:20:00

Portugalski fudbaler bio je na večeri sa svojom porodicom u jednom od madridskih restorana, a naravno ta vijest se brzo pročula. Kada je Ronaldo htio napustiti restoran pred istim je bio veliki broj njegovih fanova koji su samo željeli sliku s njim.

Međutim, Ronaldo nije bio baš raspoložen za autograme i slikanje i na zanimljiv način je pokušao da to izbjegne. Portugalac je svoje lice prekrio šalom i potpom izašao iz restorana. Iako su mu se vidjele samo oči navijači su uspjeli da shvate da je to on.

Navijači su tada prišli Ronaldu i pitali ga za fotografiju, no portugalski fudbaler ih je ignorisao i zatim je ušao u automobil. Iako je tu bila velika grupa njegovih fanova uspio je na kraju da se izvuče i uputi prema svom domu, prenosi SportSport.

#cristianoronaldo #nogomet

Vezani clanci

NOGOMET

"Zmajevi" pobijedili selekciju Bugar...

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je selekcije Bugarske s 1:0 u prijateljskom susretu koji je odigran u Razgradu
Autor: M.B. - Objavljeno 2018-03-23 20:26:00

NOGOMET

Tragedija: Preminuo petogodišnji sin...

Sin legendarnog španskog golmana Santiaga Canizaresa, petogodišnji Santiago mlađi, preminuo je danas.
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-03-23 15:13:00

NOGOMET

Real želi Džeku

U Real Madridu ozbiljno razmišljaju o dovođenju Edina Džeke, javljaju španski mediji.
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-03-23 15:06:00