Uspjeli ga prepoznati: Ronaldo se pokušao sakriti od fanova

Cristiano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje španskih medija nakon što je pokušao da se sakrije od fanova prilikom odlaska iz jednog od madridskih restorana.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-01-10 18:20:00

Portugalski fudbaler bio je na večeri sa svojom porodicom u jednom od madridskih restorana, a naravno ta vijest se brzo pročula. Kada je Ronaldo htio napustiti restoran pred istim je bio veliki broj njegovih fanova koji su samo željeli sliku s njim.

Međutim, Ronaldo nije bio baš raspoložen za autograme i slikanje i na zanimljiv način je pokušao da to izbjegne. Portugalac je svoje lice prekrio šalom i potpom izašao iz restorana. Iako su mu se vidjele samo oči navijači su uspjeli da shvate da je to on.

Navijači su tada prišli Ronaldu i pitali ga za fotografiju, no portugalski fudbaler ih je ignorisao i zatim je ušao u automobil. Iako je tu bila velika grupa njegovih fanova uspio je na kraju da se izvuče i uputi prema svom domu, prenosi SportSport.

#cristianoronaldo #nogomet

Vezani clanci

NOGOMET

Euforija na Anfieldu: Redsi konačno...

Fudbaleri Liverpoola za vikendu su u velikom derbiju savladali Manchester City (4:3) i tako postali prvi koji su ove sezone uspjeli savladati ekipu Pe...
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-16 12:24:00

NOGOMET

AEK odbio ponudu za Ognjena Vranješa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nalazi se na meti Anderlechta, koji je jučer poslao zvaničnu ponudu na adresu AEK-a
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-16 11:56:00

NOGOMET

Fadil Hodžić novi trener Rudara

Kakanjski Rudar prije nekoliko dana potvrdio je da Boris Pavić više neće voditi ekipu federalnog prvoligaša
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-16 11:06:00