USKORO: "Izbor za Miss fotogeničnosti News Blic 2017“

Projekt „Izbor za Miss fotogeničnosti“ se pokazao uspješnim i tako je počelo stvaranje tradicije zahvaljujući upravo Vama dragi čitaoci

Autor E.H. - Objavljeno 2017-10-28 09:50:18

Online magazin News Blic s ponosom najavljuje 4. po redu "IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017

Projekt čiji je cilj afirmicija i promocija djevojaka starijih od 18 godina, a čija je želja svijet mode i modelinga, ovoga puta u još pozitivnijem duhu i sa novim iznenađenjima, zato ne propustite šansu i PRIJAVI SE!

Moramo priznati da smo za  kratko vrijeme opravdali učešće svih prijavljenih kandidatkinja i stekli značajnu popularnost u prethodna tri projekta.

Za razliku od prethodnih godina, tim online magazina koji stoji iza ovog projekta, donio je odluku da se finalni „Izbora za Miss fotogeničnosti“ ne održava u Sarajevu, odnosno da takmičenje bude potpuno realizirano online te će pobjednica biti djevojka koja svojom ljepotom očara publiku.

Prijave za takmičenje „Izbor za Miss fotogeničnosti 2017“ počinju 1. novembra, a fotografije (cijela figura i portret) i kratku biografiju uz obavezan kontakt telefon, potrebno je poslati na e-mail adresu desk@newsblic.ba najkasnije do 30. novembra. Napominjemo da prijave mogu poslati isključivo osobe koje se nalaze na njima, jer ukoliko se utvrdi suprotno slijedi diskvalifikacija.

Pristigle prijave bit će objavljene na web stranici newsblic.ba,  kao i na facebook stranici facebook.com/NewsBlic/

Glasanje počinje 1. decembra i traje do konačnog proglašenja pobjednice, 5. januara 2018. godine.

 

#izborzamissfotogeničnosti #miss #missfotogenicnosti #projekat #newsblic #editahalilović #arijaldapjevic #natasaarsenijevic #2017