Udala se za samu sebe: Dosta mi je traženja, ovo je moj san

Svadbu je platila oko 9.500 eura, a brak koji je sklopila nije zakonski valjan te se može 'razvesti' kad god poželi. Na solo medeni mjesec otputovala je u Egipat

Autor E.H. - Objavljeno 2017-09-29 14:17:00

Instruktorica fitnesa iz talijanske pokrajine Lombardije udala se nedavno za samu sebe nakon što je odustala od potrage za 'pravim' muškarcem i odlučila da je vrijeme da se skrasi.

Laura Mesi (40) oduvijek je sanjala o vjenčanju iz bajke pa si ga je i pruštila - svečana večera, bijela raskošna vjenčanica, djeveruše i vjenčani prsten. Jedino što nije bilo mladoženje, prenosi 24sata.

- Prijateljima i obitelji rekla sam da ako do 40-e ne pronađem srodnu dušu, udat ću se sama za sebe. Ako ipak pronađem nekog s kime ću moći planirati budućnost, bit ću sretna, ali moja sreća ne ovisi o njemu. Ovo je moje vjenčanje iz snova, samo bez princa na bijelom konju - rekla je za La Repubblicu.

Nakon ceremonije u gradu Lissoniju pred svećenikom i 70-ak gostiju, Laura je razrezala svadbenu tortu i nazdravila šampanjcem.

Solo vjenčanje izazvalo je veliku pozornost na društvenim mrežama gdje je Laura podijelila 120 fotografija svojeg vjenčanja s porukom 'Voli sebe prije ikoga drugoga'. Svadbu je platila oko 9.500 eura, a brak koji je sklopila nije zakonski valjan te se može 'razvesti' kad god poželi. Kako bi sve bilo 'po pravilima', otišla je na medeni mjesec u Egipat - sama, naravno.

#solo #vjenčanje #lauramesi #zanimljivosti