TV voditeljica bori se za život nakom što je u Riju zaražena smrtonosnim virusom

Britanska TV voditeljica Charlie Webster nalazi se na aparatima za održavanje života nakon što je zaražena rijetkim oblikom malarije, na putu za Olimpijske igre u Riju.

Autor J.A. - Objavljeno 2016-08-18 12:38:00

33-godišnja bivša voditeljica Sky Sports Newsa bila je dijelom tima koji je na biciklima prešao 3000 milja do Rija, u šest sedmica, a sve kako skupili novac za dobrotovornu organizaciju koja pomaže oboljelima od raka.

Već na otvorenju Igara Charlie se osjećala loše, no pripisala je to iscrpljenosti. Iako je prije samo koji dan još iz bolnice zahvaljivala svima na podršci, u međuvremenu joj se stanje toliko pogoršalo da je završila u komi, priključena na aparate za održavanje života.

 

Photo published for Team GB presenter Charlie Webster fighting for her life in Rio hospital after being struck down...

 

"Charlie ima najbolju skrb brazilskih, američkih i britanskih liječnika. Njena majka je uz nju i dobiva terapiju za rijetki oblik malarije", izjavila je Megan Carver.

Iako se u vezi Olimpijskih igara u Riju najvije spominjao opasan zika virus, no Webster je nažalost oboljela od mnogo poznatije bolesti koju također prenose komarci.

 

View image on Twitter

 

"Charlie se u ovim trenucima bori za život. Svi smo zabrinuti, no ona dobiva potrebnu terapiju, jaka je i uvijek je bila zdrava, stoga svi nastojimo ostati pozitivno", otkrio je pak jedan od Charliejinih prijatelja.

#charliewebster #oi #zaraza #voditeljica