TREND HLADNIJIH MJESECI: Jesen u znaku ružičastog baršuna!

Ružičasti baršun će biti jedan od najpopularnijih trendova ove jeseni, sudeći po aktuelnim ponudama dizajnerskih i high street brendova.

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-12 14:14:00

Ružičasti baršun je preplavio kolekcije dizajnerskih i high street brendova za nadolazeću jesen! Rick Owens i HVN imaju odlične baršunaste haljine što je trend koji slijede i high street brendovi kao što su H&M, Mango, Stradivarius i drugi. 

Nose se i majice, hoodice i sakoi od ružičastog baršuna, a posebno će popularne biti baršunaste cipele u ružičastoj boji. 

Sjajne modele imaju Aquazzura, Jimmy Choo, Dolce & Gabbana i Marco de Vincenzo, a u stopu ih slijede high street brendovi među kojima se istuču Zara, Pull&Bear, te već spomenuti H&M, Mango i Stradivarius. 

#trend #moda #jesen #baršun #ružičasto

Vezani clanci

MODA

Skandal u svijetu mode: Slavni fotog...

Glavna urednica modnog časopisa Vogue i umjetnička direktorica izdavačke kuće Conde Nast, Ana Vintur (Anna Wintour) izvijestila je da privremeno preki...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-01-15 11:12:00

MODA

HIT KOMAD ODJEĆE KOJI OBOŽAVAJU SVI...

Ova trendi jakna sa šljokicama samo je potvrdila da je 2017. apsolutno bila godina šljokica. Pinterest je također primijetio da je potražnja za ovim o...
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-12-23 19:05:00

MODA

Najskuplja “plastična” kesa na svije...

Balenciaga predstavio još jednu bizarnu kolekciju preskupih kesa
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-12-20 09:47:00