TREND HLADNIJIH MJESECI: Jesen u znaku ružičastog baršuna!

Ružičasti baršun će biti jedan od najpopularnijih trendova ove jeseni, sudeći po aktuelnim ponudama dizajnerskih i high street brendova.

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-12 14:14:00

Ružičasti baršun je preplavio kolekcije dizajnerskih i high street brendova za nadolazeću jesen! Rick Owens i HVN imaju odlične baršunaste haljine što je trend koji slijede i high street brendovi kao što su H&M, Mango, Stradivarius i drugi. 

Nose se i majice, hoodice i sakoi od ružičastog baršuna, a posebno će popularne biti baršunaste cipele u ružičastoj boji. 

Sjajne modele imaju Aquazzura, Jimmy Choo, Dolce & Gabbana i Marco de Vincenzo, a u stopu ih slijede high street brendovi među kojima se istuču Zara, Pull&Bear, te već spomenuti H&M, Mango i Stradivarius. 

#trend #moda #jesen #baršun #ružičasto

Vezani clanci

MODA

MODNA PRAVILA: Najlonke boje kože i...

Stigli su nam hladni dani pa će zbog toga mnoge od nas uskočiti u najlonke kako bismo zaštitili noge od hladnoće. Kada je u pitanju ovaj odjevni komad...
Autor: A.I.M. - Objavljeno 2017-09-21 20:20:00

MODA

Torbe u obliku dlakavih muških stoma...

Ukolio želite da imate poveći stomak, a ne želite da se prejedate brzom i nezdravom hranom kako biste to i postigli, stiže kreativno rješenje, torbica...
Autor: E.H. - Objavljeno 2017-09-21 15:18:00

MODA

Ova kapa je najpopularniji komad jes...

Teško da ste posjetili Instagram profile poznatih influencerica, a da na njima niste vidjeli ovaj model kape
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-09-20 20:23:00