Tanja Mirjanić pobjednica četvrtog projekta ''Izbor za Miss fotogeničnosti News Blic'' za 2017.

Projekat koji četvrti put organizira online magazin NewsBlic.ba "Izbor za Miss fotogeničnosti 2017. uspješno je finaliziran

Autor E.H. - Objavljeno 2018-01-06 14:50:00

Glavnu nagradu u projektu "Izbor za Miss fotogeničnosti 2017", izradu profesionalnog modnog photobooka  te 1.000 konvertibilnih maraka odnijela je pobjednica Tanja Mirjanić (28) iz Nove Topole.

Druga je bila Žana Stanić (20) iz Gradiške, dok je treća bila Sara Marković (18) iz Kragujevca.

Za drugoplasiranu i trećeplasiranu djevojku obezbijeđene su novčane nagrade u iznosu od 500 konvertibilnih maraka.

Također, djevojke koje su ušle u top pet su nagrađene poklon paketima naših sponzora.

Svoje ideje, kreativnost, mlada studentica i dizajnerica nakita Emina Višća, pretvorila je u hobi u kojem istinski uživa. Njen talenat prepoznali su mnogi, pa Emina svoj nakit pod nazivom „Unikati by Emina Višća“ prodaje velikom broju vjernih kuapca. Za pobjednice Emina je pripremila modernu, prelijepu krunu i naušnice, te set ogrlicu i naušnice.

”Prirodna kozmetika Le&La by Aida Karamović”, uspješne djevojke iz Kaknja, Aide Karamović koja je pokrenula vlastiti brand prirodne kozmetike su odličan odabir za njegu kože. Kozmetika se sastoji samo od ljekovitih biljaka, biljnih i eteričnih ulja, isključivo prirodnih i zdravih sirovina. Predivni poklon set sigurno će vas oduševiti.

„Unikatni nakit Konjic“, mlada Konjičanka Berina Boloban kreira unikatni nakit, a za našu takmičarku je pripremila set, ogrlicu i naušnice.

Pravo na učešće u takmičenje “Izbor za Miss fotogeničnosti” NewsBlic portala ostvarilo je ukupno 197 djevojaka iz cijele BiH, regiona, ali i šire.  Fotografije svih 197 djevojaka učesnica projekta objavljene su na web stranici newsblic.ba,  kao i na facebook stranici facebook.com/NewsBlic/, te Twiteru  https://twitter.com/ . nakon čega je publika imala mogućnosti da lajkom podrži svoju favoritkinju. Na osnovu najvećih osvojenih lajkova izabrana je pobjednica Izbora za Miss fotogeničnosti News Blic online magazina.

Za razliku od prethodnih godina, tim online magazina koji stoji iza ovog projekta, donio je odluku da se finalni „Izbor za Miss fotogeničnosti“ ne održava u Sarajevu, odnosno da takmičenje bude potpuno realizirano online te će pobjednica biti djevojka koja svojom ljepotom očara publiku.

Rang lista učesnica takmičenja “Izbor za Miss fotogeničnosti” 2017. NewsBlic portala.

Ovim projektom ekipa online magazina News Blic imala je za cilj pružiti potporu  i promociju djevojaka starijih od 18 godina, a čija je želja svijet mode i modelinga.

Moramo priznati da smo za  kratko vrijeme opravdali učešće svih prijavljenih kandidatkinja i stekli značajnu popularnost u prethodna tri projekta.

Glasanje je počelo 1. decembra i trajalo do 5. januara 2018. godine. Nakon čega je proglašena pobjednica.

Ovim putem ekipa portala News Blic još jednom se zahvaljuje svim djevojkama koje su učestvovale u projektu ''Izbor za Miss Fotogeničnosti '' za 2017., a pobjednicama čestitamo.

News Blic će i ubuduće nastaviti sa ovim projektom, te Vas pozivamo da nas i dalje nastavite čitati i budete dio naših projekata.

#missfotogenicnosti #projekat #newsblic #moda #modeli #pobjednica #tanjamirjanić #Žanastanić #saramarković #izborzamissfotogenicnosti2017

Vezani clanci

MISS-FOTOGENICNOSTI

"IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“:...

I dok mnoge takmičarke s nestrpljenjem iščekuju početak glasanja i konačno proglašenje pobjednice News Blic, online magazin koji stoji iza ovog projek...
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-11-14 20:48:00

MISS-FOTOGENICNOSTI

"IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“:...

Na naše adrese stižu prijave djevojaka iz cijele regije, pa i šire, a News Blic objavljuje i vrijedne nagrade koje očekuju prvoplasirane takmičarke
Autor: A.I.M. - Objavljeno 2017-11-06 15:56:00

MISS-FOTOGENICNOSTI

OD DANAS ŠALJITE PRIJAVE ZA "IZBOR Z...

Online magazin News Blic najavio je prošle sedmice 4. po redu "IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“ što je izazvalo veliko interesovanje te su na našu a...
Autor: A.I.M. - Objavljeno 2017-11-01 11:08:00