STRIC STUDENTA KOJEG JE ISKASAPIO LJUBAVNIK: Marko je imao samo jednu želju, a on ga je preklao

Naš Marko bio je zlato kakvo Bog nije dao kugli zemaljskoj. Pošten dječak, vrijedan, trebalo je da dođe za dva dana kući, u Nevesinje. A onda ga je stigla zla sudbina. Imao je samo jednu želju - da diplomira.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-07-12 20:40:00

Tako u suzama priča Milovan Radović, stric mladića Marka Radovića (24), kojeg je nasmrt izbo njegov ljubavnik Goran A. (36). Ubijeni mladić u Beograd je došao prije četiri godine iz naselja Bratač, kod Nevesinja, kako bi studirao na Ekonomskom fakultetu.

U ovom mjestu juče su vladali tuga i nevjerica. Gotovo da nema osobe koja nije zaplakala zbog stravične smrti mladića na kojeg su svi bili ponosni.

- On je kada je imao svega godinu i po dana ostao bez majke. On je najmlađi od četvoro djece. Ima tri starije sestre koje više nisu u Nevesinju. Odgajili su ga baka i tata. Brinuli su o njemu, čuvali ga kao oči u glavi. Naučili ga da bude pošten i da ne pravi greške. On je prije četiri godine otišao da studira jer je želio da ima diplomu fakulteta koji je završila njegova pokojna majka. Želio je da svi budemo ponosni na njega - u suzama priča Markov stric.

Ubistvo njihovog najdražeg ostavilo ih je sve bez riječi. Kako priča njegov stric, Marko je trebalo da za dva dana dođe kući u Nevesinje.

- Svi smo se radovali njegovom dolasku, a najviše njegova baka. On je, pored toga što je studirao, radio za ujaka koji živi u Beogradu. Sve što se desilo sve nas je začudilo i mnogo pogodilo. Ne mogu nikako pametan biti da se tako nešto poštenoj osobi poput njega desi. Tuga ogromna - drhtavim glasom priča njegov stric.

Prema njegovim rečima, ostali članovi porodice Radović otišli su u Beograd da preuzmu tjelo. Među njima je i mladićev otac.

- Završena je obdukcija i ako sve bude kako smo planirali, sahrana će biti održana u srijedu, na groblju u Nevesinju - kaže Milovan.

 

#marko #ubistvo #beograd #tarvestit #ljubavnik #goran #nevesinje