Sonja Vuksanović završila u policiji zbog TUČE sa djevojkom bivšeg muža

Sonja Vuksanović je zajedno sa prijateljicom sinoć saslušana u policijskoj stanici zbog napada na djevojku bivšeg supruga

Autor M.B. - Objavljeno 2018-03-26 08:50:00

Riječ je o izabranici Željka Šašića, Katarini Lazić, a Sonja je na nju fizički nasrnula u prijestoničkom restoranu.

- Sve se desilo jako brzo, uslijedila je kratka rasprava koja je eskalirala u fizički okršaj. Sonja je sa prijateljicom nasrnula na djevojku Željka Šašića. Policija je odmah pozvana, a kako smo mogli da zaključimo Sonja je čak i saslušana - otkrio je očevidac za "Blic".

Pjevač Željko Šašić je potvrdio ove navode.

- Da, tačno je. Policija ima prijavu i neka se ona bavi time. Moja djevojka je istraumirana. Nemam pojma zbog čega je došlo do udaraca i sukoba. Zvao sam prijatelje ako imaju kameru da vide šta se desilo. Nije ona prva napala njih i sve je bila banalna situacija. Nije mi jasno kakva je to primjena sile i mafijanje. Ko tu glumi mafiju? Nije mi jasno, u šoku sam i zaprepašćen sam. Ne znam šta da vam kažem. Sreća nije bila tuča velika, već scena, ali nije nimalo prijatno. Čemu to ponašanje vodi? To je više za one koji tim ljudima treba da sude. Sluđen sam cijeli dan oko toga - priznao je pjevač.

Na pitanje da li se čuo sa bivšom suprugom kako bi je upitao zašto je došlo do napada Šašić je priznao:

- Ne, ona i ja nemamo kontakt odavno. Nažalost nemamo nikakvu komunikaciju. Ne mogu da utičem ni na čije ponašanje. Svi smo odgovorni, punoljetni i veliki ljudi. Svako za svoje postupke treba da odgovara. I ja sam odgovarao za svoje. Šta će biti dalje, vidjet ćemo - zaključio je muzičar, koji nije želio da otkrije tačne povrede koje je dobila njegova izabranica.

#sonjavuksanović #ŽeljkoŠaŠiĆ #acalukas #katarinalazić #tučnjava #policija