ŠOKANTNO: Prevara u Konzumu

S obzirom na sveukupnu situaciju koja se dešava posljednjih dana s trgovačkim centrom Konzum, neizbježno je ne iznijeti još jednu prevaru u nizu koja se desila sinoć u 22 sata u Super Konzumu Ložionička u Sarajevu.

Autor I.S. - Objavljeno 2017-04-22 13:04:00

Naime, osim kvalitete i ispravnosti hrane bh građanima sa skromnim budžetima na prvom je mjestu i cijena artikala. Iako mnogi građani ne gledaju svoje račune, sinoć se desio izuzetak te je tom prilikom prevaren mladi bračni par na kasi.  A, da stvar bude gora za nekoliko artikala je naplaćeno 351KM, od toga šest jabuka je naplaćeno 130KM što bismo mogli zaključiti da je u pitanju velika prevara. 

Zaista nam nije jasno zašto i pored propasti pred kojom se nalazi Konzum i dalje traži način za prevaru pa makar to bilo i na kasi naplatom većeg računa. Mislimo da bi prvenstveno trebala da reaguje Porezna uprava, a potom naravno i cjelokupno stanovništvo kako se ovakve stvari ne bi više ponavljale i kako kupci ne bi doživljavali ovakve neugodnosti prilikom kupovine.  Redakcija NewsBlic portala je već ranije izvještavala o tome kako je 40 radnika dobilo otkaz u Konzumu. Tako da Konzum ne iznenađuje te i dalje nastavlja sa svojim prevarama. 

Redakcija NewsBlic portala će i dalje blagovremeno izvještavati o samom radu, a posebno o ovakvim i sličnim situacijama. 

 

 

 

#konzum #prevare #agrokor #račun #superkonzumložionička

Vezani clanci

KANTON-SARAJEVO

SunExpress od juna uvodi letove iz D...

Njemački odjel turske aviokompanije SunExpress će od ljeta ove godine uspostaviti sezonski let između Dusseldorfa i Sarajeva.
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-02-20 20:31:00

KANTON-SARAJEVO

Nastavlja se izgradnja biciklističke...

Izgradnja biciklističke staze koja povezuje Alipašinu ulicu sa parkom na Jezeru, u općini Centar Sarajevo, bit će nastavljena tokom ove godine.
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-02-20 13:33:00

KANTON-SARAJEVO

Upućen zahtjev za smjenu Vlade KS na...

Jedna trećina zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo uputila je zahtjev za izglasavanje nepovjerenja vladi premijera Kantona Sarajevo Elmedina Konako...
Autor: M.B. - Objavljeno 2018-02-19 16:56:00