ŠOKANTNO: Prevara u Konzumu

S obzirom na sveukupnu situaciju koja se dešava posljednjih dana s trgovačkim centrom Konzum, neizbježno je ne iznijeti još jednu prevaru u nizu koja se desila sinoć u 22 sata u Super Konzumu Ložionička u Sarajevu.

Autor I.S. - Objavljeno 2017-04-22 13:04:00

Naime, osim kvalitete i ispravnosti hrane bh građanima sa skromnim budžetima na prvom je mjestu i cijena artikala. Iako mnogi građani ne gledaju svoje račune, sinoć se desio izuzetak te je tom prilikom prevaren mladi bračni par na kasi.  A, da stvar bude gora za nekoliko artikala je naplaćeno 351KM, od toga šest jabuka je naplaćeno 130KM što bismo mogli zaključiti da je u pitanju velika prevara. 

Zaista nam nije jasno zašto i pored propasti pred kojom se nalazi Konzum i dalje traži način za prevaru pa makar to bilo i na kasi naplatom većeg računa. Mislimo da bi prvenstveno trebala da reaguje Porezna uprava, a potom naravno i cjelokupno stanovništvo kako se ovakve stvari ne bi više ponavljale i kako kupci ne bi doživljavali ovakve neugodnosti prilikom kupovine.  Redakcija NewsBlic portala je već ranije izvještavala o tome kako je 40 radnika dobilo otkaz u Konzumu. Tako da Konzum ne iznenađuje te i dalje nastavlja sa svojim prevarama. 

Redakcija NewsBlic portala će i dalje blagovremeno izvještavati o samom radu, a posebno o ovakvim i sličnim situacijama. 

 

 

 

#konzum #prevare #agrokor #račun #superkonzumložionička

Vezani clanci

KANTON-SARAJEVO

Supruga predsjednika Turske otvorila...

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) danas je otvorena Klinika za hematologiju (13. etaža CMB-a).
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-05-20 13:52:00

KANTON-SARAJEVO

Sjećanje na izbor za Miss opkoljenog...

Najljepše djevojke opkoljenog grada tada su poručile cijelom svijetu - Ne dajte da nas ubiju
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-05-20 11:50:00

KANTON-SARAJEVO

Iz Vodovoda obećali: Nema nestašice...

Uvažavajući potrebe vjernika u mjesecu ramazanu, Uprava preduzeća donijela je odluku da za vrijeme obavljanja sehura ne vrše nikakve aktivnosti na rea...
Autor: J.A. - Objavljeno 2018-05-20 09:40:00