SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Slavna producentica optužena za ubistvo gluhe i slijepe sestre (VIDEO)

Televizijska producentica Jill Blackstone uhapšena je u četvrtak pod sumnjom da je prvo drogirala, a onda i ubila svoju gluhu i djelomično slijepu sestru Wendy Blackstone i njena dva psa.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-04-17 15:05:00

Prema optužnici, Jill je njeno tijelo odvukla u garažu, a onda i zapalila cijelu zgradu kako bi prikrila svoj odvratan zločin. Ovaj brutalan čin zbio se u Los Angelesu, a Blackstone je uhapšena u Baltimoreu, te bi trebala biti izručena u Kaliforniju gdje će se suočiti s optužbama za ubojstvo.

Wendy Blackstone poginula je 2015. godine zajedno sa svoja dva psa. Istražitelji vjeruju kako je motiv ubistva bila Jillina frustracija činjenicom da se mora brinuti o bolesnoj sestri, a uhapšena je dva dana nakon što je policija pronašla tijelo njene sestre. Tada je puštena na slobodu jer protiv nje nije podignuta nikakva optužnica, a tužitelji su od policije zahtijevali širu istragu.

Nakon što je stigao nalaz obdukcije utvrđeno je da je nesretna Wendy preminula od udisanja dima, no ustvrđeno i je da se predozirala alprazolamom, snažnim sedativom. Također, pronađeno je i oproštajno pismo u Wendynoj ruci, no istražitelji vjeruju da je pismo zapravo napisala njena sestra Jill.

Nakon što je puštena na slobodu Jill je prvo pobjegla u Hoboken, New Jersey, a onda ju je policija pronašla u bolnici u Baltimoreu, gdje se prijavila zbog zdravstvenih razloga.

Jill Blackstone bivša je producentica koja je radila na 'Jerry Springer Showu', televizijskoj emisiji koja je i kod nas uživala veliku pozornost zbog bizarnog sadržaja i gostiju koje su pozivali u emisiju. Osim Jerryja Springera, radila je još na u Americi vrlo popularnim 'Tony Danza Showu' i Rosie O'Donenell Showu, te brojnim drugim uspješnim televizijskim projektima.

U ponedjeljak je optužena za ubistvo i okrutnost prema životinjama.

 

 

 

#amerika #ubistvo #sestra #producentica #optužnica #jillblackstone #pozar