SKANDAL NA EUROSONGU: Morbidni crni humor crnogorskog predstavnika zgrozio javnost

Vanja Radovanović u četvrtak se u Lisabonu u Portugalu borio za ulazak u veliko finale Eurosonga, ali njegova balada "Inje" nije dobila dovoljno glasova publike pa se predstavnik Crne Gore ipak vraća kući.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-05-11 10:43:00

No njegovo sudjelovanje na izboru za najbolju pjesmu Europe obilježio je neviđeni skandal zbog kojega je 35-godišnjaku prijetilo i izbacivanje s natjecanja.

Naime, Vanja je u jednom intervjuu prije nastupa ispričao neumjesnu šalu koja je zgrozila europsku javnost.

- Znate li što slijepa i gluha djeca dobivaju za Božić? Rak! - izjavio je pjevač, no njegov loš pokušaj crnoga humora s punim pravom dočekan je "na nož".

- Zatečen sam ovom vrstom šale koju je izgovorio naš predstavnik na Eurosongu. Predlažem da se zbog nedopustivog načina odnosa prema djeci s invaliditetom Radovanovića odmah diskvalificira s natjecanja - izjavili su posramljeni članovi savjeta Radio Televizije Crne Gore za susjedne medije.

Nedugo poslije, Vanja se na Twitteru javno pokajao zbog svojih riječi.

- Najiskrenije se ispričavam svima koje sam uvrijedio lošom interpretacijom neumjesne šale. Dobro znam kako je izgubiti nekoga od raka i znam da nije bilo ni vrijeme ni mjesto za to. Praštajte - napisao je glazbenik, koji je očito htio ponoviti šalu legendarnog britanskog komičara Rickyja Gervaisa (56), ali pokušaj mu se itekako "obio o glavu".

- Kakav kreten! Idiot! Bruko crnogorska... Zbilja nemam riječi. Ovime je o sebi i previše rekao - komentirali su zgroženi obožavatelji.

 

 

#eurosong #crnagora #vanjaradovanović #izjava #skandal