Sinan Sakić poručio: Neću umrijeti

Sinan Sakić, koji se liječi u Kliničko-bolničkom centru u Tuzli, poručio je da se neće predati i da će pobijediti bolest. On je naglasio da mora da izdrži prvenstveno zbog svoje porodice, prijatelja i publike

Autor A.B. - Objavljeno 2017-10-27 17:55:35

Uspjet ću! Bolestan sam, ali bolje se osjećam. Neću umrijeti, dobit ću i ovu bitku zahvaljujući mojoj ženi, djeci i ljudima koji me vole. Hvala svima koji brinu - poručio je kralj nekadašnjeg "Južnog vetra" preko svoje djece za Kurir.

On i dalje poslije teške operacije otežano priča. Komunicira samo sa članovima Za razliku od prethodnih dana, Sinan se mnogo bolje osjeća. Pomalo hoda, ali još uvijek je slab. Konstantno je pod lijekovima, što je i normalno s obzirom na to da je obolio od trećeg stadijuma jetrene encefalopatije (hepatitične kome). Prije tri dana ugrađen mu je i stent u žučni kanal, pa se polako oporavlja i od te operacije. Njegova supruga Sabina ne odvaja se od njega, pa s medicinskim timom prati Sinanovo stanje. Posljednjih dana mu je mlađi sin Alen svakodnevno dolazio u posjetu, a jučer mu je bila i kćerka Đulkica - otkriva izvor. Kada je Sakić ugledao kćerku na vratima, počeo je da plače kao malo dijete.

- Ona je bukvalno skočila na njega i dugo ga nije ispuštala iz zagrljaja. Oboje su pustili suze. Kćerka ga je molila da ih ne napušta jer im je potreban, te mu je izjavila ljubav. Ona je u Tuzlu došla prethodnog dana, ali je zaposleni nisu pustili da vidi oca pošto je bilo prošlo vrijeme za posjete - kaže izvor.

Sinana je u bolnici posjetio i dugogodišnji prijatelj Muharem Serbezovski. .
 

 

 

#sinansakić #pjevač #bolest #oporavak #kliničkicentartuzla