Sedmični horoskop: Škorpionima loša komunikacija s partnerom bit će ključni problem

Pročitajte što sedmičnii horoskop kaže vašem znaku

Autor E.H. - Objavljeno 2017-09-11 12:45:00

Ovnovi će sklapati nova poslovna poznanstva. To će biti svijetla tačka u moru obaveza kojima će biti zatrpani. No, ako izdrže povećanu količinu rada, to bi im se na kraju moglo isplatiti.

Bikovi će zanemariti vlastite potrebe kako bi udovoljili porodici. Na poslu će doživjeti preporod i krenuti u akciju.

Blizance čeka sedmica svađa, finansijskih problema i neslaganja s partnerom. To će vjerovatno stvoriti umor koji će uticati i na to kako obavljaju svoj posao.

Rakovi će ozbiljnije razmisliti što žele od veze u kojoj se trenutno nalaze i zaključiti da su prilično zadovoljni. Na poslu će imati uspješnu sedmicu.

Lavovima će uticaj Venere donijeti uzbuđenje i flert. Osim neočekivanog kvara kućanskog aparata ili auta, poslovna sedmica bit će im dobra.

Djevice će se možda razočarati u nekome koga su nedavno upoznale jer se ne poklapa s mišljenjem koje su si stvorile o toj osobi. Na poslu će imati pojačanu koncentraciju, pa će biti prilično uspješne.

Vage će biti šarmantne i koketne, no neraspoložene za bilo što ozbiljno. Na poslu će biti umorne i morat će se bolje organizirati ako si ne žele stvoriti zaostatke.

Škorpionima će ljubavni život donijeti frustracije. Loša komunikacija s partnerom bit će ključni problem. Na poslu će napokon biti nagrađeni za svoj dosadašnji trud.

Strijelci će prolaziti kroz neugodan period, no partner će biti uz njih kad je to najvažnije. Na poslu bi mogli imati ozbiljnijih problema zbog neslaganja sa šefom.

Jarci će težiti novim iskustvima. Privlačit će ih osobe s kojima će moći voditi zanimljive razgovore. Na poslu će se istaknuti zahvaljujući svojoj ljubaznosti.

Vodolije će ove sedmice biti skloni naglim promjenama raspoloženja i loše promišljenim reakcijama na sitnice. Mogućnost dodatne zarade valja im temeljito proučiti kako se ne bi našli na krivoj strani zakona.

Ribe će patiti od nedostatka strpljenja, što će im stvoriti probleme u vezi. Na poslu će razmišljati srcem, što neće polučiti dobre rezultate.

#horoskop #zodijak