Saša Popović se oglasio: Ostajem u Beogradu, spreman sam za nove projekte

Press služba Granda demantovala je da će se Saša Popović povući sa javne scene i da više neće biti na čelu ove produkcije, prenose srbijanski mediji

Autor A.B. - Objavljeno 2017-08-30 16:40:00

Naime, oglasio se Saša Popović, koji je otkrio svoje planove za ubuduće.

- Činjenica je da "Grand produkcija" proizvodi najbolje i najgledanije emisije, pa sam samim tim navikao da pred svaku novu sezonu čitam senzacionalne vijesti o sebi. Ipak, riječ je o netačnim informacijama. Nemam namjeru da se povlačim iz posla, koji volim, naprotiv! Raspoložen sam i spreman za nove projekte, pun sam elana i već me uhvatila poslovna groznica. Ne samo da smo za ovu sezonu spremili fantastične projekte, već u našem media planu imamo ideje i za narednih pet godina.

O gledanosti, koje sa sobom nose emisije koje potpisuje naša produkcija, nikada nije bilo potrebe diskutovati, tako da ćemo i dalje držati visok nivo profesionalnosti. S druge strane, neosporni kvalitet koji imamo, podići ćemo na najviši produktivni nivo i time još više obradovati našu vjernu publiku. "Grand produkcija" nikada nije mislila o kvantitetu, isključivo smo se bazirali na kvalitet i tako će biti i u narednom periodu, jer nemam namjeru da se povlačim i to u narednih deset godina - rekao je Popović.

On je dodao i da nikada nije pomišljao da će da napusti Srbiju i Beograd.

- Nikada nisam ni pomislio da napustim Beograd, niti da mijenjam svoj način života. Opatija je divan grad, u kome također imam mnogo prijatelja, volim da se odmaram tamo, ali dom moje porodice i mene je u Beogradu - zaključio je Saša..
 

#sašapopović #zvezdegranda