Ronaldo dao medalju lijepoj Georgini, a potom zagrlio čovjeka kojem duguje sve

CRISTIANO RONALDO je rođeni pobjednik. Sinoć se borio sa strašnom obranom Juventusa, ali i protiv zlih jezika, kritika i osporavanja. S dva gola u finalu Lige prvaka, za 12. naslov Real Madrida, promijenio je povijest. Možda vam ide na živce, ali Ronaldova dostignuća vrijedna su divljenja.

Autor J.A. - Objavljeno 2017-06-04 13:20:00

Ronaldo je sinoć postao prvi igrač koji je zabio gol u tri različita finala Lige prvaka. Zabio je Realov 500. gol u Ligi prvaka, a svoj 600. u karijeri. No, najnevjerojatnije je da je Ronaldo od četvrtfinala do finala zabio nevjerojatnih deset golova.

Kada je sudac u Cardiffu posljednji put puhnuo u zviždaljku, Realovi igrači su se raspametili. Skakali su u zrak, valjali se po travi i izvodili akrobacije da dođu do svojih najmilijih na tribinama. 

Ronaldu je obitelj velika podrška u karijeri. Mama, sestra, brat i Cristiano Ronaldo Junior slavili su s njim na travnjaku. U obitelj je nedavno ušla i lijepa Georgina Rodriguez, nova Ronaldova djevojka s kojom je našao mir nakon raskida s ruskom manekenkom Irinom Shayk. Svoju medalju Ronaldo je stavio Georgini oko vrata.

Još je jedan čovjek zaslužio Ronaldov zagrljaj u najljepšoj večeri njegove karijere, njegov nogometni otac Sir Alex Ferguson. Sreli su se u tunelu i razmijenili emocije. 

"Šefe, kako ste?", dobacio je Ronaldo i bacio se u zagrljaj 75-godišnje legende s kojom je osvojio Ligu prvaka 2008. godine. 

"Fantastična osoba. Alex Ferguson me naučio jako puno, smatram ga ocem i puno mi nedostaje", poručio je Ronaldo. 

 

#ronaldo #medalja