Hotel ''TEREX'' sagrađen po najsavremenijim evropskim standardima

Hotel "TEREX " koji posluje u sklopu preduzeća TEREX company, nalazi se u naselju Dobrinja, Istočno Sarajevo, 7 km od centra i srednjovekovne četvrti Baščaršija.

Autor E.T. - Objavljeno 2016-07-29 14:14:00

Autobuska i trolejbuska stanica su udaljene 200 metara od hotela. Tramvajsko stajalište, sa kojeg linije saobraćaju do centra grada, nalazi se u krugu od 2,5 km.

Međunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen 2 km od hotela. Sarajevska autobuska i željeznička stanica se nalaze na 5 km od hotela ''TEREX''.

Hotel je sagrađen 2000. godine po najsavremenijim evropskim standardima projektovanja i gradnje.

Opremljen je modernim namještajem koji može da zadovolji i goste sa posebnim zahtjevima.

Raspolaže restoranom i ljetnom terasom. Sobe i apartmani opremljeni čajnom kuhinjom pružaju vrhunski komfor.

Jela spremaju vrhunski majstori kulinarstva, a ljubazno osoblje hotela će se pobrinuti da Vam boravak u njemu ostane u trajnom sjećanju.

Kada su u pitanju usluge ovog hotela, svaka soba je opremljena sa telefonom, televizorom koji ima satelitski program, mini barom, klimom i internetom.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, dok su apartmani sa čajnom kuhinjom i francuskim ležajem.

Hotel ukupno imamo 30 soba, restoran i ljetnu baštu, salon za iznajmljivanje, praonicu, vulkanizersku radnju, garaže i parking pod nadzorom za autobuse i automobile.

Također, nudi i usluge organiziranog prijevoza do ski-centara Jahorine i Bjelašnice za grupne posjete

Za djecu i organizovane posjete postoji i popust. Djeca do dvije godine imaju besplatno, djeca od dvije do 12 godina imaju 50 posto popusta.

Dođite i uvjerite se u vrhunsku uslugu i ljubaznost Hotela ''TEREX''.

Sve informacije mogu se dobiti putem telefona: +387 57 318 100, 318 318, 66 911 933 i 57 317 150 ili na web stranici www.terex-company.com.

#hotelterex #dobrinja #istočnosarajevo #vrhunskausluga

Vezani clanci

PROMO

Elle Cosmetics - kombinacija kvalite...

Karmin, parfem, maskara, krema, zavirite li u ženske torbe, budite sigurni da ćete pronaći sve ovo, ili možda još više tih ženskih sitnica, bez kojih...
Autor: A.A. - Objavljeno 2016-08-03 13:57:00

PROMO

FAREX - sarajevska firma specijalizi...

Iako je sve manje zanatlija i mladi sve rjeđe se odlučuju opredijeliti za to, Fahrudin je siguran da će zanatstvo uvijek postojati, a zanatlije će uvi...
Autor: A.A. - Objavljeno 2016-08-01 11:09:00

PROMO

Dalibor Mičić stručnjak za alnasere...

Iako mnogi smatraju da se zanati u našoj zemlji ne cijene dovoljno, potrebno je da znaju da će zanatlije uvijek biti tražene. Da bi neko postao majsto...
Autor: E.T. - Objavljeno 2016-07-25 12:44:00