Elle Cosmetics - kombinacija kvaliteta i niskih cijena

Karmin, parfem, maskara, krema, zavirite li u ženske torbe, budite sigurni da ćete pronaći sve ovo, ili možda još više tih ženskih sitnica, bez kojih one ne mogu zamisliti život. No, koliko je u današnje vrijeme jednostavno naći kozmetičke proizvode koji su kvalitetni, a da za njih ne moramo izdvojiti mnogo novca?!

Autor A.A. - Objavljeno 2016-08-03 13:57:00

Pa i nije toliko teško ako pronađemo pravo mjesto gdje ćemo ih kupovati.

Prije nešto više od pola godine, Sarajevo je dobilo jednu takvu kozmetičku prodavnicu - Elle Cosmetics, koja se nalazi u trgovačkom centru Otoka, a koja svojim kupcima nudi kvalitetne proizvode i to po cijenama koje su više nego povoljne. 

Kako nam je rekla jedna od uposlenica Amina Omanović, Elle Cosmetics je jedina kozmetička radnja koja u svojoj ponudi ima proizvode brenda Golden Rose, ali i Flormar.

''Kada je 03.12.2015. otvorena ova radnja, glavni cilj nam je bio našim korisnicima približiti i jeftine i kvalitetne proizvode. Nismo željeli te dvije stvari da razdvojimo, pa prodajemo ili jedno ili drugo, nego da u jednom proizvodu možemo vidjeti i nisku cijenu i kvalitetan proizvod. A kako smo upoznati sa radom firme Golden Rose, odlučili smo se da nam oni budu glavni distributeri.'', kazala je Amina za News Blic online magazin..

Kao i u svakom poslu, tako i Elle Cosmetics ima nekoliko konkurenata, koji se bave prodajom kozmetičkih proizvoda, ali kako nam Amina objašnjava, malo njih u svojoj ponudi nema Golden Rose i Flormar proizvode, pa ih to onda čini drugačijim od ostalih.

''Što se tiče konkurencije odmah sprat ispod nas se nalazi se jedna slična prodavnica, ali oni nemaju Golden Rose i Flormar proizvode, kao ni većina ostalih kozmetičkih radnji u Sarajevu tako da i nemamo neku konkurenciju u tom smislu, što nam daje određenu slobodu pri formiranju cijena.'', objasnila je Amina.

Kada djevojka uđe u jednu ovakvu radnju, uz ono što je namjeravala kupiti, obavezno joj  pod ruku dođe još nekoliko proizvoda koja nije planirala pridodati svojoj kolekciji.

U Elle Cosmetics su tu činjenicu imali u vidu, te su pored kozmetike, svoje police obogatili i nekim modnim dodacima, kao što su nakit, šeširi i torbe.

''U početku smo prvo prodavali samo kozmetiku, ali vođeni činjenicom da rijetko koja djevojka može odoljeti lijepom modnom dodatku, odlučili smo i njih uvesti u prodaju i to se pokazalo dobrim potezom. Za sada smo zadovoljni prodajom, mada je još je sve u fazi pripreme i laganog ulaska u ovaj svijet. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kasnije,'' istakla je na kraju razgovora za News Blic Amina.  

Dokaz da je Elle Cosmetics pun pogodak je i činjenica da će već polovinom ovog mjeseca na Ilidži otvoriti još jednu prodavnicu.

Za sve informacije, budite slobodni kontaktirati ih na broj telefona: 064/43 – 62 – 778, ili posjetite njihovu oficijelnu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/ellecosmeticss/?fref=ts

 

#ellecosmetics

Vezani clanci

PROMO

FAREX - sarajevska firma specijalizi...

Iako je sve manje zanatlija i mladi sve rjeđe se odlučuju opredijeliti za to, Fahrudin je siguran da će zanatstvo uvijek postojati, a zanatlije će uvi...
Autor: A.A. - Objavljeno 2016-08-01 11:09:00

PROMO

Hotel ''TEREX'' sagrađen po najsavre...

Hotel "TEREX " koji posluje u sklopu preduzeća TEREX company, nalazi se u naselju Dobrinja, Istočno Sarajevo, 7 km od centra i srednjovekovne četvrti...
Autor: E.T. - Objavljeno 2016-07-29 14:14:00

PROMO

Dalibor Mičić stručnjak za alnasere...

Iako mnogi smatraju da se zanati u našoj zemlji ne cijene dovoljno, potrebno je da znaju da će zanatlije uvijek biti tražene. Da bi neko postao majsto...
Autor: E.T. - Objavljeno 2016-07-25 12:44:00