Poznata glumica umire od SMRTONOSNOG RAKA PLUĆA

Glumica Lija Breknel, najpoznatija po ulozi Zoi Tejt u britanskoj seriji "Emmerdale", oboljela je od neizlječivog raka pluća.

Autor E.H. - Objavljeno 2016-10-07 10:17:59

Glumičin partner, Džez Hjuz počeo je sa prikupljanjem sredstava za njeno ljječenje kako bi Lija uspjela da ode u Njemačku na liječenje. Za sada, skupljena je suma u iznosu od 2,547 funti a cjelokupan iznos koji je potreban je cijelih 50 hiljada funti. On se putem Fejsbuka obratio svima koji vole i cijene glumicu.

- Zdravo svima, moram da kažem da je iza nas veoma težak mjesec jer je moja voljena partnerka i moja srodna duša Ali/Lija hitno odvezena u bolnicu prije pet nedelja. Srećom, ljekari su uspjeli da izvuku litar tečnosti koja je bila oko njenog srca i to joj je spasilo život. Ipak, na nesreću, otkriveno je da je tu tečnost zapravo izazvao kancer pluća koji je u tom trenutku već bio u četvrtom stadijumu, koji ljekari još nazivaju i "završni". Pored svega, ona je nevjerovatno pozitivna i odlučili smo da se borimo protiv ovoga, znajući da medicina ne zna uvek cijelu priču. Već smo pozvali i meksičkog šamana Marakamea koji je započeo proces izlječenja dok je ona još u bolnici, a dobijamo i veliku podršku i ljubav od naših porodica i prijatelja. To nam mnogo pomaže da ostanemo pozitivni i vedri - napisao je on. 

Glumičin suprug je još dodao i da je Lija "predivna majka dvoje dece, voljena žena i kćerka".

#lijabrenkel.glumica #rakpluća