Poslušajte kako zvuči kada Armin Bijedić pjeva hit Sinana Sakića

Bijedić je u studiju AL Amila Loje uradio cover za pjesmu Sinana Sakića “Kuda ideš srećo moja”. Fenomenalnom interpretacijom oduševio je brojne fanove na društvenim mrežama, ali i kolege koji su za Bijedića imali samo riječi hvale

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-09-13 14:06:00

Armin Bijedić slovi kao jedan od najtraženijih bh. izvođača mlađe generacije. On je pjevač specifičnog i izrazito jakog glasa, a publika se mnogo puta uvjerila da je svaki njegov nastup garant nezaboravnog provoda.

Armin svoju muzičku karijeru gradi na kvalitetu pjesama, ali i spotova, a za svaki novi projekt bira isključivo provjerene i profesionalne suradnike. Trenutno pregovara sa Harisom Dubicom i Jasminom Pivićem oko snimanja spota za novu pjesmu „Snjegovi“, koju potpisuje Amil Lojo.

Kada je u pitanju američka turneja, zajedno sa Arminom "preko bare" putuju njegove drage kolege Elmedin Kadrispahić Eka i Belma Karšić. 

- To su moje drage kolege i sigurno je da ćemo na svakom koraku puniti dvorane. Još nismo odredili datume koncerata i sve je u fazi organizacije. Mislim da sa Ekom i Belmom činim pravi trio fantastikus. U Ameriku bi trebali putovati oko 20. oktobra - kaže Bijedić.

Poslušajte kako zvuči kada Bijedić pjeva hit Sinana Sakića “Kuda ideš srećo moja”

 

#arminbijedic #cover #hit #sinansakić #sinansakić #kudaidessrecomoja #amillijo #studioal #americka #turneja