Popularna "Vještica Sabrina" u petoj deceniji izgleda nevjerovatno

Serije koje smo obožavali tokom 90-tih godina obilježili su živote čitave jedne generacije koja je odbijala da gleda latinoameričke sapunice

Autor A.B. - Objavljeno 2017-11-22 15:04:00

U njima se pojavljuju i glumice na koje ste, potpisujemo, skroz zaboravili. Tinejdžerske zavrzlame, problemi i životne situacije ostavile su veliki trag na generaciju koja je 90-tih konzumirala takav sadržaj sa posebnom strašću, i to daleko prije nego što je bindžovanje postala omiljena aktivnost mnogih nas. 

Jedna od onih glumica koje su bile ikone 90-tih godina jeste i Melisa Džoun (Melissa Joan) Hart koja je glumila u ultrapopularnoj seriji „Sabrina, vještica tinejdžerka”. Možda će vam zazvučati mnogo, ali ta serija je počela da se emituje još 1996. godine.

Zanimljivo je da je ona zapravo ponovila ulogu iz istoimenog filma. Uloga Sabrine učinila ju je veoma popularnom mladom glumicom. 

Nastavila je da se bavi glumom, ali nikada više nije dostigla popularnost koju je imala ranije pošto se pojavljivala u uglavnom epizodnim ulogama.
 

Napisala je i memoare u kojima je pisala o problemima sa drogom koje je imala u tinejdžerskom dobu. 

Prije 15 godina se udala za muzičara Marka Vilkersona i rodila je tri sina. I potpuno je nevjerovatno da je glumica zadržala mladalački izgled, pa i danas izgleda kao djevojčica. 

#vješticasabrina #serija #tinejdžeri