Počelo snimanje serije "Uspjeh" oskarovca Danisa Tanovića

U Zagrebu je počelo snimanje prve serije iz originalne HBO produkcije u našoj regiji, "Uspjeh", u režiji oskarovca Danisa Tanovića, nastale prema scenariju Marjana Alčevskog, saopćio je u srijedu Hrvatski audiovizualni centar (HAVC). 

Autor J.A. - Objavljeno 2018-03-07 17:26:00

Ta se šestodijelna serija najavljuje kao univerzalna, višeslojna drama fokusirana na snažne likove - troje potpunih neznanaca koje, nakon što pokušaju pomoći žrtvi nasilja, poveže nesretan slijed događaja.

Kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin serija istražuje trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka u regiji i šire.

"Gorka je to oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba", ističe se u najavi HAVC-a.

U glavnim ulogama su Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Taler (Thaller).

Izvršni producenti serije su Stiv Matjus (Steve Matthews) i Džonatan Jang (Johnathan Young), a producenti Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), dok je supervizorica produkcije Ema Turner (Emma Turner), prenosi Hina.

Nebojša Taraba smatra kako je jedna od najvećih rediteljskih kvaliteta Danisa Tanovića da sjajno vodi glumce, ostavljajući im pri tome dovoljno prostora da ugrade sebe u lik, zbog čega očekuje jako puno izvrsnih glumačkih ostvarenja.

#danistanović #serija #zagreb #snimanje #uspjeh