Pobjednik „Izbora za najljepšu bebu“ online magazina News Blic za 2017

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo dugoočekivane rezultate glasanja sa „Izbora za najljepšu bebu News Blic online magazina za 2017 godinu“. Sve pristigle prijave mališana bile su objavljene na facebook stranici NewsBlic online magazina kao i na portalu www.newsblic.ba gdje ste mogli glasati za vaše favorite jednostavnim principom odnosno LIKE na fun page NewsBlic portala, a potom LIKE na fotografiju. Glasanje je završeno 16.07.2017. tačno u ponoć.

Autor E.H. - Objavljeno 2017-07-17 14:27:00

Pobjednik na “ Izboru za najljepšu bebu News Blic online magazina“ osvaja poklon bon u vrijednosti od 200 KM , također pobjednik dobiva jedinstvenu umjetničku sliku rađenu u drvetu, umjetnice Arijane Knežević, drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju poklon bon u vrijednosti od 150 KM, i još mnogobrojnih vrijednih nagrada naših sponzora koje smo pripremili za Vaše mališane.

Prvo mjesto osvojila je Nikolija Kolundžija (Banja Luka) 4 mjeseca

Drugo mjesto osvojila je Iva Miljković (Trebinje) 7 mjeseci

Treće mjesto osvojio je Uroš Dangubić (Konjic) 6 mjeseci

 

Način izbora pobjednika:

Ukupan broj prijavljenih mališana na “Izboru za najljepšu bebu” iznosio je780.

Broj lajkova na Facebook stranici iznosio je 88.559. Metodom najvećeg broja izabran je pobjednik.

Nakon toga formirana je lista na osnovu broja lajkova. Detaljnim pregledom je utvrđeno da određeni broj lajkova nije validan, s obzirom da osobe koje su LIKE fotografiju nisu LIKE i facebook stranicu online magazine NewsBlic.

PDF sa listom svih lajkova URL: https://www.pdf-archive.com/2017/07/17/newsblic-bebe-full-lista/newsblic-bebe-full-lista.pdf 

 

Nagrade će biti uručene u prvoj polovini augusta, i bit ćete blagovremeno obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Dragi roditelji hvala što ste se uključili u naš "Izbor za najljepšu bebu News Blic online magazina za 2017 godinu". Čestitamo sretnim dobitnicima, a svim učesnicima se zahvaljujemo na učešću. Čitajte nas i dalje jer pred nama je period pun lijepih iznenađenja, novih projekata i korisnih tekstova.

 

 

#bebe #izbornajljepšebebe