Planetarno poznati Mahmut Orhan stiže na Brodolom Evolution u Tuzlu

Sigurno je da će publiku Brodoloma očarati pravim ljetnim DJ setom u kojem se mogu očekivati i magični miksevi singlova kao sto su "Save Me", "Age of Emotions", "Uprising", "Believe Me Now", "Hold You", "Way To Life", "Vesaire" i mnogi drugi.

Autor A.P. - Objavljeno 2018-06-11 10:30:00

Nakon odličnog regionalnog i domaćeg line upa ovogodišnjeg Brodoloma, te Magdalene i Musumecija koji će začarati publiku na novom Heineken stageu, poznato je i ime headlinera koji će prirediti sjajnu zabavu na glavnoj bini. Na Brodolom Evolution u subotu, 7. jula, u Tuzlu stiže Mahmut Orhan, svjetska house zvijezda u vrtoglavom usponu.

Njegov planetarno popularni megahit "Feel" kojim je pokorio svjetske top liste i radijske stanice bilježi gotovo 300 miliona YouTube pregleda i sedmicama je bio najprodavaniji hit na najvećoj online prodavaonici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja. Mahmut trenutno ruši sve rekorde singlom "6 Days" koji je već sedmicama na prvom mjestu liste Shazam Top 100.


U svijet dance muzike ušao je remiksujući trake iz osamdesetih i devedesetih, a njegova kombinacija soulful deep housea i groovy indie dancea dovela ga je do izdavanja na više labela te mu je obezbijedila titulu jednog od najviše obećavajućih dance izvođača na svijetu, piše Klix.ba.  Sigurno je da će publiku Brodoloma očarati pravim ljetnim DJ setom u kojem se mogu očekivati i magični miksevi singlova kao sto su "Save Me", "Age of Emotions", "Uprising", "Believe Me Now", "Hold You", "Way To Life", "Vesaire" i mnogi drugi.

Mahmut Orhan se pridružuje već potvrđenim imenima line upa kojeg na glavnoj bini, osim njega, čine i Alexander de Funk, Groovyman + special opening show FAT V. DrumJay. Heineken stage predvode Magdalena, Musumeci, After Affair, G. Edd i Soole, dok će na zvaničnom afterpartyju setove zavrtiti Goran Emkić i Ena Smajić. 

Brodolom Evolution bit će održan u subotu, 7. jula, u Carinskoj zoni - Šićki Brod u Tuzli.  

#mahmutorhan #bih #tuzla #hitmaker #fell #shazamtop100 #Šićkibrod