Online magazin News Blic s ponosom najavljuje 4. po redu "IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“

Projekt čiji je cilj afirmicija i promocija djevojaka starijih od 18 godina, a čija je želja svijet mode i modelinga, svakako nudi i mnoge vrijedne nagrade

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-10-26 08:30:06

Krunišući kroz tri predhodna takmičenja Arijaldu Pjević, Editu Halilović i Natašu Arsenijević projekt koji polako prerasta u tradiciju daje poseban pečat i samom online magazinu News Blic. S druge strane, veliko nam je zadovoljstvo na jednom mjestu okupiti veliki broj djevojaka, jer svaka od njih na taj način postaje ambasador svoga grada i države iz koje dolazi.

Za razliku od prethodnih godina, tim online magazina koji stoji iza ovog projekta, donio je odluku da se finalni „Izbora za Miss fotogeničnosti“ ne održava u Sarajevu, odnosno da takmičenje bude potpuno realizirano online te će pobjednica biti djevojka koja svojom ljepotom očara publiku.

Prijave za takmičenje „Izbor za Miss fotogeničnosti 2017“ počinju 1. novembra, a fotografije (cijela figura i portret) i kratku biografiju uz obavezan kontakt telefon, potrebno je poslati na e-mail adresu desk@newsblic.ba najkasnije do 30. novembra. Napominjemo da prijave mogu poslati isključivo osobe koje se nalaze na njima, jer ukoliko se utvrdi suprotno slijedi diskvalifikacija.

Pristigle prijave bit će objavljene na web stranici newsblic.ba,  kao i na facebook stranici facebook.com/NewsBlic/

Glasanje počinje 1. decembra i traje do konačnog proglašenja pobjednice, 5. januara 2018. godine.

 

#missfotogenicnosti #2017 #izbor #profil #figura #fotografije #moda #modeling #takmičenje #pobjednica #vrijednenagrade #arijaldapjevic #editahalilović #natasaarsenijevic #onlinemagazin #prijave