OD DANAS ŠALJITE PRIJAVE ZA "IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“

Online magazin News Blic najavio je prošle sedmice 4. po redu "IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“ što je izazvalo veliko interesovanje te su na našu adresu prijave počele pristizati i prije vremena

Autor A.I.M. - Objavljeno 2017-11-01 11:08:00

Naravno, redakcija News Blica s velikim zadovoljstvom u svoju bazu već je spasila desetine fotografija prelijepih djevojaka koje svoju šansu ne žele proputiti. 

Konačno, došao je i taj dan kada zvanično sve zainteresirane djevojke starije od 18 godina MOGU SLATI LIČNE PRIJAVE slijedeći pravila takmičenja. 

Prijave za takmičenje „Izbor za Miss fotogeničnosti 2017“ mora sadržavati fotografiju (cijela figura i portret) i kratku biografiju uz obavezan kontakt telefon. Podatke i fotografije potrebno je poslati na e-mail adresu desk@newsblic.ba najkasnije do 30. novembra. Napominjemo da prijave mogu poslati isključivo osobe koje se nalaze na njima, jer ukoliko se utvrdi suprotno slijedi diskvalifikacija.

Pristigle prijave bit će objavljene na web stranici newsblic.ba,  kao i na facebook stranici facebook.com/NewsBlic/ te Twiteru  https://twitter.com/ .

Glasanje počinje 1. decembra i traje do konačnog proglašenja pobjednice, 5. januara 2018. godine.

#izborzamissfotogenicnosti2017 #takmičenje #prijave #ljepotice #moda #modeling