News Blic vas vodi na Brodolom u Tuzlu – James Zabiela

Brodolom u potpunosti djeluje kao inovativan događaj, spreman u svakom narednom izdanju prikazati veličinu i mogućnosti koje pruža scena elektronske muzike. Nakon devet veoma uspješnih godina, Brodolom od regionalno priznatog i prepoznatljivog ljetnog partija prerasta u dvodnevni festival.

Autor E.T. - Objavljeno 2016-07-19 13:38:00

Dva sretna dobitnika portal News Blic, u saradnji sa organizatorom nastupa, nagrađuje sa po dvije karte.

Da biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno je staviti LIKE i SHARE na članak.

Sretni dobitnici bit će izvučeni u petak, 22. jula, u 14.00 sati, putem slučajnog uzorka.

Jamesa Zabielu većina muzičkih kritičara posmatra kao vrhunskog umjetnika, koji predvodi novi talas globalno popularnih DJ zvijezda, a njegove tehničke vještine i umijeće, kojima s lakoćom vlada, kolege opisuju prefekcionističkim i nedostižnim. Potpunu posvećenost publici, Zabiela, beskompromisno dokazuje, bez razlike gdje se nalazi, odnosom prema svakom nastupu, na najvećim festivalima ili u brojnim rasprodatim klubovima. U prilog tome ide izjava kultnog radijskog voditelja BBC-a, promotora, DJ-a i producenta elektronske muzike, Pete Tonga, koji kaže:

„Gledati Zabielu uživo trebalo bi svakog podsjetiti, da je DJ nastup umjetnost jednako koliko i umijeće, da se različite muzičke sekvence objedine u neraskidivu cjelinu“.

"James je tehnički Jedi i pomjera DJ granice, ali i svoje lične granice, svaki puta kada nastupa. Njegove vještine prikazuju nove mogućnosti naše opreme”. Rik Parkinson, Specialist za planiranje proizvoda (Pioneer DJ Europe).

Nastup Zabiele je u subotu, 23. jula, u Carinskoj zoni – Šićki Brod Tuzla.

#nagradnaigra #brodolom #tuzla #djjameszabiela #newsblicnagrade