News Blic: Izvučeni sretni dobitnici karata za večerašnji koncert Željka Joksimovića

Jedan od najpopularnijih pjevača i kompozitora regiona, Željko Joksimović, u sklopu svoje balkanske turneje, večeras 19. augusta u glavnom gradu BiH, na stadionu Koševo, održaće spektakularni koncert.

Autor E.H. - Objavljeno 2016-08-19 13:14:00

Pet sretnih dobitnika portal News Blic,  nagradio je sa po dvije karte za ovaj koncert.

Nagrađene čitatelje molimo da svoje karte preuzmu U PROSTORIJAMA NEWS BLIC ONLINE MAGAZINA, SKENDERIJA 28, DANAS (19.08.), I TO DO 18 SATI.

Koncert je dio promotivne turneje najnovijeg Željkovog albuma i kojim je dostigao vrhunac u svom profesionalnom radu, kao kompozitor, autor muzike i izvođač. Riječ je o jednom od najtraženijih muzičkih izdanja ove godine, na kom se nalazi 14 vrhunskih pjesama, od kojih su se mnoge odmah izdvojile kao hitovi poput “Nisam te zbog lepote voleo”, “Dama”, “Ne daš mi mira“, „Olovni Vojnik“ i drugih.

Joksimović će izvesti i neke od starijih numera, kao što su “Ljubavi”, “Mišel”, “Zaboravljaš”, “Žena za sva vremena”, “Varnice”... Poseban ugođaj za publiku biće i nekoliko pjesama iz projekta Balkan Bazar na kojem ovaj muzičar vrijedno radi posljednih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu, Beogradu...

Joksimović je do sada izdao šest albuma, uradio je na desetine pjesama za druge izvođače među kojima Miljacku, Lejlu, albume Jelene Tomašević, filmsku i pozorišnu muziku. Željko se popeo i na pozornicu evropske muzičke scene osvojivši drugo mjesto na Evroviziji kompozicijom “Lane moje”, a na istom takmičenju Bosni i Hercegovini je svojevremeno poklonio pesmu "Lejla".

#newsblicnagrade #koncert #željkojoksimović