Neugodan trenutak: Meghan se pogubila kad je trebala ući sa kraljicom u auto (VIDEO)

Meghan Markle pokušava pohvatati sva pravila ponašanja otkako je članica kraljevske porodice, a to se pokazalo kao pravi izazov.

Autor A.P. - Objavljeno 2018-06-14 15:06:00

Najprije je prošle subote na balkonu Buckinghamske palače pokazala da nije baš najsigurnija kad se traba nakloniti kraljici, a danas joj se opet omaknula pogreška, piše Index.hr. 

Vojvotkinja od Sussexa došla je do automobila sa kraljicom Elizabetom kojim su trebale ići u Cheshire, a prilikom ulaska u njega došlo je do konfuzije. Meghan je najprije pustila baku svog muža da uđe prva u automobil, a onda joj je predložila da se ipak zamijene.

Daily Mail piše da su se vjerojatno zamijenile jer je kraljica trebala izaći prva u Cheshireu pred okupljenu masu, te da je Meghan unaprijed rečeno da uđe prva u automobil, no ona je pustila kraljicu ispred sebe.

Prošlog vikenda Meghan je snimljena kako princu Harryju govori da je nervozna zbog zajedničkog pojavljivanja sa ostalim članovima kraljevske obitelji na balkonu palače. Kamere su je snimile i kako pita Harryja treba li se nakloniti nakon što je pred njih došla kraljica,a on je samo kratko odgovorio da treba i pognuo glavu. 

Protokol nalaže da se svi članovi kraljevske obitelji moraju pokloniti Kraljici ako je taj dan vide prvi put.

 

#meghanmarkle #buckinghamskapalača #vojvotkinjaodsussexa #queenelizabeth #cheshire #princeharry