Nataša Bekvalac odlučila: Više se nikad neću udavati!

Treći brak Nataše Bekvalac, umjesto najveće sreće, pjevačici je donio najveću bol, pa se pop zvijezda zarekla da se više neće udavati

Autor M.B. - Objavljeno 2018-04-28 13:20:00

Slijepa zaljubljenost u Luku Lazukića donijela joj je veliku bol, a jedina dobra stvar koja joj se dogodila jeste kćerkica Katja, koja još nema ni dva mjeseca, pa je Bekvalčevoj prioritet da njoj, ali i njenoj starijoj sestri Hani (10) koju ima iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem, omogući sretno djetinjstvo.

– Poslije svega što joj se dogodilo, Nataša je prvi put u životu izgubila vjeru u ljubav. Iako je tokom razgovora sa psihologom shvatila da će joj se ona vratiti kad-tad, te da je potrebno da rane koje joj je Luka nanjeo zacijele, sigurna je da joj brak neće više pasti na pamet – otkriva izvor blizak Nataši za “Alo” i dodaje da je Bekvalčeva psihičko i fizičko maltretiranje od strane Lazukića doživjela kao kap koja je prelila čašu.

– Nataša je uvijek ulazila srcem u sve svoje veze. Iako su je na početku karijere, kada je bila sa Miodragom Kostićem Koletom mnogi nazivali sponzorušom, ona je i tada radila i dobro zarađivala, a njeni kasniji izbori su pokazali da joj nije bitno da njen muškarac bude imućan. Više puta je bila zaljubljena u one koji su imali manje od nje, i to joj nikada nije predstavljalo problem. Takođe, nije razmišljala ni o nečijim godinama, statusu, prošlosti… Međutim, pokazalo se da nije dovoljno što je bila čistog srca, jer su neke druge stvari uvijek bile prepreka da njene ljubavi uspiju – navodi izvor i dodaje da je Natašin najveći problem to što svoje muškarce nije realno sagledavala, te da sada mora dobro da razmisli da joj se ne bi ponovilo isto.

– Svaki put kada bi se zaljubila, nikoga ništa nije pitala niti slušala, i skoro uvijek je htjela da se uda. Ipak, sada joj je jasno da joj to više nije potrebno. Prije svega, ona ima dvije kćerke kojima je potrebna stabilna majka, pogotovo Katji, koja je tek rođena i sa čijim ocem teško da će u skorije vrijeme biti u dobrim odnosima. Nataša je svjesna da je Luka emotivno nezreo i da će svom djetetu, bar u prvo vrijeme biti i otac i majka. Sve to navelo ju je na zaključak da joj nikakav muškarac neće biti potreban duže vrijeme i da je neophodno da napravi rez u svom životu.

Prema navodima izvora, Bekvalčeva je napokon preispitala svoju potrebu da svaku zaljubljenost kruniše brakom.

– Sada joj je jasno da su njeni roditelji i sestre bili u pravu i da nema potrebe da se udaje po svaku cijenu. I prije Luke Nataša je bila ostvarena kao žena i majka, pa je opet poletjela kod matičara, a da ga nije dobro upoznala. Priznala je da ne zna da izabere čovjeka za sebe, i zato je čvrsto odlučila da joj se takva greška neće ponoviti, a i dosta joj je brakova. Ako i bude ponovo voljela, zaključila je da je veza bez potpisa bolja za nju nego brak. Ako ništa drugo, iz veze se izlazi mnogo brže, lakše i bezbolnije. Sada samo jedva čeka da se razvede – zaključuje izvor.

#natašabekvalac #lukalazukić #razvod #brak #porodičnonasilje