Nakon što je otet, novinar Stefan Cvetković napadnut sinoć u centru Bele Crkve (FOTO)

Srpski novinar Stefan Cvetković napadnut je sinoć oko 21.30 sati u centru Bele Crkve.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-07-10 10:43:00

Cvetković je rekao da je sjedio s prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.   

On je kazao da je potom pokušao pobjeći s mjesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom, prenosi Fena.

Cvetković je danas na svom Facebook profilu objavio da je policija utvrdila identitet kriminalca koji ga je napao, navodno se radi se o Srđanu Zlatanoviću.Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Facebook stranici vidi se da je iznad lijevog oka zadobio posjekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje sigurnosti i da je prije dva dana povučeno policijsko osiguranje uz obrazloženje da mu sigurnost nije ugrožena.

Podsjetimo da je nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio prijavljen 13. juna kasno uvečer, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopćili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački".

#stefancvetković #novinar #napad #belacrkva

Vezani clanci

REGIJA

Hrvatski mediji javljaju o kilometar...

Kilometarske kolone vozila stvorile su se u nedjelju na prijelazu granice između Bosne i Hercegovine i Hrvatske na jugu, gdje turisti iz unutrašnjosti...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-07-22 16:45:00

REGIJA

Razbijeni automobil postavili kao up...

Razbijeni automobil u kojem je dvoje mladih ljudi poginulo postavljen je u centru Skoplja u okviru državne kampanje za podizanje svijesti za odgovorno...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-07-22 16:27:00

REGIJA

Cijene, usluga i sadržaji privlače s...

Na crnogorskom primorju prošlog ljeta zabilježen je dolazak više od 200.000 turista iz BiH, a tom prilikom ostvareno je više od milion noćenja. U ovoj...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-07-22 15:37:00