Najurednija žena u Americi: Pogledajte trikove za sređivanje kuće (VIDEO)

Profesionalna organizatorka Alejandra Costello odlučila je da njen dom postane najurednija kuća u Americi, a to je uspjela pomoću sitnih trikova koje već danas možete primijeniti i vi!

Autor J.A. - Objavljeno 2017-01-16 19:52:00

Predstavljamo vam laka i jeftina rješenja žene koja živi u najorganiziranijoj kući u Americi!

Costello ističe kako je par malih trikova savršene organizacije mogu potpuno transformirati vaš životni prostor, a da za to ne morate da potrošite novac!

Prvi savjet ove žene čije je drugo ime “organizacija” jeste da razvrstate stvari na one koje često koristite i na one koje su neupotrebljive. Ali, trik je u tome što upotrebljive stvari možete učiniti organiziranim i lako pristupačnim pomoću neupotrebljivih predmeta.

Na primjer, ako imate pleh za pečenje koji rijetko kada upotrebljavate iskoristite ga tako što ćete u njemu organizirati začine kako bi ih lakše pronašli i razvrstali.

Također, stari stalak za sušenje sudova može postati savršen za organizaciju fascikli i materijala u kancelariji.

Od kartona možete napraviti male pregrade u ladicama i tako organizirati začine ili neke sitnice poput kancelarijskog pribora, dok velika prazna pakovanja sladoleda možete iskoristiti kao savršeno mjesto za olovke.

U neupotrebljive plastične bočice možete staviti spajalice, novčiće ili štapiće za uši, dok kvadratne pregrade u ladici mogu koristiti kako se različite kesice čaja ne bi miješale.

Pogledajte odlične savjete za uredan, savršeno organizovan i funkcionalan dom: 

 

 

#kuća #sreĐivanje #trikovi