NAJMUDRIJA ŽENA ZODIJAKA: Nju niko ne može zavarati!

Ona uvijek traži mudrost, govori ono što misli i vrlo je objektivna

Autor I.S. - Objavljeno 2017-11-12 16:29:00

Vodolija je nezavisna žena, a svaki pokušaj da je zadržite ili ograničite provokacija je za bijeg. Trebale bi biti slobodne. Nezavisnost nije samo njena želja, već i njenaa dobrobit i sreća.

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Ona voli kada su ljudi sretni i veseli i uvijek pokušava učiniti sve da se drugi osjećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što joj je važno jeste da niko ne pokušava da ograniči njenu slobodu, kako bi mogla živjeti bez ikakvih obaveza. Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna.

Vodolija želi učiniti nešto korisno u životu. Komunikacija s ljudima može joj pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. Ona je progresivni mislioc i često utiče na stvaranje novih ideja i teorija. Vodolija stalno traži mudrost. Ona uvek govori šta misli i govori istinu. Ona je prilično objektivna i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima da čuju istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći.

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neozavistan. Vodolija uvijek slijedi svoj put. Uvijek traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Žene rođene u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari - žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu.

 

#vodolija #horoskop #mudrost #sloboda #istina