Moda za punije žene: Poštujte ovih 5 pravila, i uvek ćete izgledati savršeno! (FOTO)

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sljedeća pravila o stilizovanju

Autor M.B. - Objavljeno 2018-03-16 13:40:00

Iako još ne možemo da zvanično potvrdimo da su obline u modi, sve učestalije angažovanje"plus size" manekenki u kampanjama top brendova nas ubjeđuje da smo na korak od određenih, ako ne i historijskih promjena u svijetu modelinga koji je jedna od ključnih faktora za oblikovanje i definiciju ljepote, piše Elle.rs.

U svakom slučaju, već neko vreme svijet najljepših i najpoželjnijih pripada damama koje i te kako imaju obline: Skarlet Johanson, Eva Mendez i Monika Beluči, ali i Kim Kardašijan, koju je velikim dijelom proslavilo njeno "tijelo", koje je sve, samo ne mršavo. Svakako, tu je i najpoznatija među zanosnim damama sa oblinama - Ešli Grejam!

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sljedeća pravila o stilizovanju:

1. Haljina na preklop kratak džemper znaju da naglase u pravoj mjeri ženske obline! Ispod džempera možete da nosite košulju ili tanju, vunenu haljinu.

2. Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama sa punijim oblinama od svih modela farmerki najbolje stoje uske, ali i zvoncare. Pogotovo oni modeli koji imaju visoki struk.

3. "Cigaret" pantalone sa visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu da izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno, uparene sa klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili puloverom.

4. Ukoliko želite da stvorite iluziju tankog struka, najbolji način da to uradite je da stilizujete kombinaciju kaišem. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone. Kaiš će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

5. Ključni model koji bi svaka dama s oblinama trebalo da ima u svom garderoberu jeste "pencil" suknja. Ako je nešto shvatila Kim Kardašijan, onda je to upravo činjenica da treba da ostane vjerna ovom modelu suknje, kao svom najomiljenijem modelu.

 

#moda #punijedame #plussize