Pogledajte koje djevojke do sada imaju najviše glasova

Objavljujemo rang listu sa trenutnim najvećim brojem lajkova trećeg po redu ciklusa ''Izbor za Miss fotogeničnosti BiH'' za 2016. godinu, u organizaciji News Blic online magazina.

Autor E.H. - Objavljeno 2016-06-28 12:09:00

Ovim projektom ekipa online magazina News Blic imala je za cilj pružiti podršku mladim damama koje se žele baviti fotomodelingom i graditi svoju karijeru u svijetu mode. Glavna nagrada projekta je izrada photobooka u vrijednosti od 1.000 KM, kao i monoge druge vrijedne nagrade naših sponzora.

Sve pristigle prijave objavili smo na facebook stranici News Blic online magazina i na portalu (www.newsblic.ba)

Napominjemo da je glasanje još uvijek u toku, te da do kraja mjeseca, tačnije do 30.06.2016.  možete glasati za svoju favoritkinju!

Ocjenjivanje je dvojakog karaktera. Prvih 50 posto učesnica sa najvećim brojem lajkova/glasova ostvaruju pravo učešća na kastingu pred stručnim žirijem koji bira konačnu pobjednicu ''Izbora za Miss fotogeničnosti“.

Način glasanja

Potreban je prvo LIKE na facebook stranicu News Blic online magazina, a nakon toga LIKE na fografiju

NAPOMENA: Ukoliko se utvrdi LIKE na fotografiju, ali ne i na naš facebook fun page, glas nije validan.

Glasajte za svoje favoritkinje do 30. 06. 2016. i na taj način im pomozite ulazak u finalni dio projekta - casting pred stručnim žirijem u Cinemas - Sloga klubu sredinom jula!!!

Trenutna rang lista:

Napomena: Zbog nepoštivanja pravila, neke od djevojaka su diskvalifikovane, što možete vidjeti u gore navedenoj listi Diskvalifikovanih.

 

#missfotogenicnosti #ranglista #izbor