Nataša Arsenijević pobjednica ''Izbora za Miss fotogeničnosti BiH'' za 2016.

Nataša Arsenijević iz Bijeljine svojom ljepotom i fotogeničnošću osvojila je srca žirija takmičenja “Izbor za Miss fotogeničnosti BiH” za 2016., u organizaciji online magazina News Blic, te je proglašena pobjednicom trećeg ciklusa projekta.

Autor E.T. - Objavljeno 2016-07-16 17:39:00

Casting, odnosno finalni krug takmičenja i proglašenje pobjednice, kao i druge i treće pratilje, održan je danas u Clubu Cinemas Sloga u Sarajevu.

Na ‘’Izbor za Miss fotogeničnosti BiH’’ za 2016. prijavilo se više od 400 djevojaka, a na casting je bilo prisutno preko 30 djevojaka iz cijele BiH.

Od ovog broja, žiri je izabrao 15 djevojaka u uži krug, koje su nosile kreacije modne dizajnerice Aide Korman iz Sarajeva.

Casting je održan pred stručnim žirijem, koji je, uz nimalo lagan zadatak, jer su sve djevojke bile lijepe na svoj način,  izabrao konačnu pobjednicu projekta.

Stručni žiri u sastavu Afrodita Dedić (predsjednica žirija i voditeljica cjelokupnog projekta), Edita Halilović (prošlogodišnja pobjednica  projekta ‘’Izbor za Miss fotogeničnosti BiH’’ za 2015.), Ina  Vejsilović (voditeljica Face TV-a), Aldina Rovčanin (novinarka BNN portala) i Amila Halilović (profesionalni make-up artist) jednoglasno je odlučio.

Tako je prvo mjesto zauzela Nataša Arsenijević iz Bijeljine, druga je bila Milja Preradović iz Dervente, dok je treća bila Marija Soldo iz Mostara.

Kako nam je kazala Nataša, nije očekivala pobjedu-

‘’Kada sam vidjela glasove na facebook-u mogu priznati da nisam očekivala pobjedu. Drago mi je da sam pobijedila I mislim da ću dosta u budućnosti postići sa ovom pobjedom. Bilo je lijepih djevojaka I mogu reći da je konkurencija bila jaka. Sada slijedi izrada photobook-a i nadam se novim poslovnim ponudama’’, istakla je Nataša.

Dodala je da je na Izbor prijavila mama I ovim putem joj se zahvalila što je to učinila, jer je pobijedila.

Nataša je osvojila glavnu nagradu, a to je izrada profesionalnog photobook-a u vrijednosti od 1.000 KM.

Osim ove, bile su i druge vrijedne nagrade naših sponzora koje su dobile učesnice na castingu.

Neke od njih su kozmetički paketi kompanija kao što su ''Golden Rose, ''Inglot'', zatim frizersko-kozmetičke usluge salona kao šo tu ''Pretty Betty'', ''Ella'' i ''Selfie'', unikatni nakiti ''Ella Ell – Minela Podgorica'', ''M. Jevlery Box'' I Lola tees.

Također, tu su i vaučeri za ljetovanje u Hotelu ''Bonaca'' u Makarskoj, vrijedna umjetnička slika Hibe Mustafić, te cvijetni buketi naših sponzora, a to su cvjećara ''Vjetrenjača'' i ''Art''.

Medijski pokrovitelji ovogodišnjeg projekta su Face TV, Otvorena mreža i Radio M.

Za fotografije su bili zaduženi Azra Krantić i Edin Salihić.

 

 

#natasaarsenijevic #casting #missfotogenicnosti #izbor

Vezani clanci

MISS-FOTOGENICNOSTI

Tanja Mirjanić pobjednica četvrtog p...

Projekat koji četvrti put organizira online magazin NewsBlic.ba "Izbor za Miss fotogeničnosti 2017. uspješno je finaliziran
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-01-06 14:50:00

MISS-FOTOGENICNOSTI

"IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“:...

I dok mnoge takmičarke s nestrpljenjem iščekuju početak glasanja i konačno proglašenje pobjednice News Blic, online magazin koji stoji iza ovog projek...
Autor: A.B. - Objavljeno 2017-11-14 20:48:00

MISS-FOTOGENICNOSTI

"IZBOR ZA MISS FOTOGENIČNOSTI 2017“:...

Na naše adrese stižu prijave djevojaka iz cijele regije, pa i šire, a News Blic objavljuje i vrijedne nagrade koje očekuju prvoplasirane takmičarke
Autor: A.I.M. - Objavljeno 2017-11-06 15:56:00