Konačan zbir bodova žirija ''Izbora za Miss fotogeničnosti BiH'' za 2016. online magazina News Blic

U organizaciji online magazina News Blic nedavno je uspješno završen projekta “Izbor za Miss fotogeničnosti BiH” za 2016.

Autor E.T. - Objavljeno 2016-07-21 13:15:00

Casting, odnosno finalni krug takmičenja i proglašenje pobjednice, kao i druge i treće pratilje, održan je u Clubu Cinemas Sloga u Sarajevu.

Na ‘’Izbor za Miss fotogeničnosti BiH’’ za 2016. prijavilo se više od 400 djevojaka, a na casting je bilo prisutno preko 30 djevojaka iz cijele BiH.

Od ovog broja, žiri je izabrao 15 djevojaka u uži krug, koje su nosile kreacije modne dizajnerice Aide Korman iz Sarajeva.

Casting je održan pred stručnim žirijem, koji je, uz nimalo lagan zadatak, jer su sve djevojke bile lijepe na svoj način,  izabrao konačnu pobjednicu projekta.

Stručni žiri u sastavu Afrodita Dedić (predsjednica žirija i voditeljica cjelokupnog projekta), Edita Halilović (prošlogodišnja pobjednica  projekta ‘’Izbor za Miss fotogeničnosti BiH’’ za 2015.), Ina  Vejsilović (voditeljica Face TV-a), Aldina Rovčanin (novinarka BNN portala) i Amila Halilović (profesionalni make-up artist) jednoglasno je odlučio.

Tako je prvo mjesto zauzela Nataša Arsenijević iz Bijeljine, druga je bila Milja Preradović iz Dervente, dok je treća bila Marija Soldo iz Mostara.

U nastavku vam donosimo konačan zbir bodova žirija, odnosno pregled koliko je svaka od 15 djevojaka imala ukupno bodova.

#izbor #missfotogenicnosti