Mamić na vanrednoj konferenciji za medije: Dinamo je blokiran zbog Ladićevih potraživanja

Savjetnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić danas se na zvaničnoj konferenciji za medije obratio novinarima i rekao da je došlo do blokade Modrih zbog potraživanja nekadašnjeg nogometaša Dražena Ladića

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-13 14:26:00

Mamić se oporavlja od ranjavanja nakon što je 22. augusta napadnut i ranjen u nogu u mjestu Zidine u Tomislavgradu, a sada su ga snašli novi problemi. Klub je blokiran zbog Ladićevih potraživanja, koja s kamatama iznose oko 1.000.000 eura.

Dinamo je dužan i bivšem treneru Osvaldu Ardillesu 300.000 eura, a Mamić je kazao da u klubu nije bio kada su nastala dugovanja. Istakao je da je došao u vrijeme kada je trebalo spašavati klub, koji kako kaže, nije imao ništa te mu je prijetio stečaj. Dodao je da je sa svojim napravio "moderan uspješan sportski stroj", koji je uredno plaćao porez.

Ipak, Mamić je rekao da će dugovanja biti plaćena te da će klub biti odblokiran danas ili u četvrtak.

Optužio je pojedine hrvatske medije i pojedince da ruše Dinamo,

"Svi bježe iz Dinama i iz Zagreba, samo ja ludak ne dam da potone. Određen broj ljudi i medija gura Dinamo u propast", istakao je Mamić, ali i dodao da to uprava Modrih neće dopustiti.

Također, osvrnuo se i na proces koji se protiv njega vodi na sudu u Hrvatskoj.

"Katapultirat ću se iz Hrvatske ako mi skinu postupak, a nisam kriv. Sve što ima moja porodica, poklonit ćemo, neka dođe USKOK. Također, neka Porezna uprava vrati Dinamu 90 miliona kuna. Fanatik sam za Hrvatsku i Dinamo, ali sam veći fanatik za svoj život. Neće me vidjeti u zatvoru, ja ću sam prije toga sebi presuditi", poručio je Mamić

#zdravkomamić #konferencija #dinamo