MAJKA UPUCALA U GLAVU LOPOVA KOJI JE POKUŠAO DA ODVEZE AUTO SA NJENOM DJECOM

Osumnjičeni kradljivac automobila završio je u bolnici pošto ga je jedna žena upucala jer je htio da odveze njen automobil sa njeno dvoje djece na zadnjem sjedištu.

Autor E.H. - Objavljeno 2018-07-12 13:56:00

Incident se dogodio u srijedu, nešto poslije 22 sata, u Dalasu, SAD, kada je žena stala na pumpi da natoči gorivo. Michelle Booker je ostavila djecu u vozilu, dok je ona otrčala do kase.

Prije nego što se vratila, muškarac je uskočio u automobil i pokušao da se odveze. Žena je shvatila šta se dešava i uskočila je na zadnje sjedište. Molila je muškarca da stane, ali je on odbio. Do tog trenutka, ona je uspjela da otvori pregradu za rukavice, izvuče pištolj i upuca lopova u glavu.

- Mogla sam da ispraznim cijeli šaržer, ali nisam. Nisam. Samo sam htjela da ga upozorim, to je sve - rekla je žena za KTVT-TV.

- Ja nisam ubica, ali verujem u to da treba da štitim ono što je moje - rekla je Booker.

Muškarac, kasnije identifikovan kao Ricky Wright (36), izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u banderu. Odvezen je u bolnicu i u ozbiljnom je, ali stabilnom stanju.Rajt ima podeblji dosije, hapšen je više od 20 puta, po raznim tačkama optužnice, prenosi Telegraf. 

Majka i njeno dvoje djece od dvije i četiri godine, nisu povrijeđeni.

#dalas #sad #michellebooker #kradljivacautomobila #majka #pucnjava #djeca