Magični svijet nakita kreativne studentice Emine Višće

Svestrana, znatiželjna, neumorna , zaljubljena u život i ljude oko sebe, Emina odaje energiju vječnog istraživača za svim onim što život čini predivnim i jedinstvenim, a to je umjetnost, stvaranje i kreativa na prvom mjestu. I sve to može se osjetiti u njenim radovima, prije svega u njenom predivnom nakitu u kojem se ta energija gotovo pa i može osjetiti u svakom njegovom odsjaju

Autor I.S. - Objavljeno 2018-01-04 13:20:00

Nakit koji je dobro osmišljen i pažljivo dizajniran predstavlja kariku dobrog stila

Modeli koje dizajnira Emina Višća iz Olova upravo su takvi, njene kreacije "Unikatni radovi by Emina Višća" su glamurozne, elegantne i sasvim drugačije.

"Izradom nakita sam se počela baviti isključivo iz ljubavi prema istom. Imala sam ideje i potrebu da to iskažem i podijelim s drugima"  kazala nam je Emina.  

U svaki komad unikatnog nakita je uloženo mnogo truda, ljubavi i strpljenja i svaki je priča za sebe. Tako su među brojnim Emininim kupcima i mladenke koje naručuju nakit i ukrase za kosu kako bi što ljepše izgledale za taj poseban dan. 

Inspiracije nikada ne nedostaje

"Pored nakita pravim i svadbene dekoracije, cvjetiće, bidemajere te kitnju za automobile.  Inspiracija su mi uvijek ljudi za koje izrađujem, kreiram. Najviše me inspirira njihovo zadovoljstvo kada vide naručeni komad nakita, svadbenu dekoraciju " kazala je Emina. 

Zadovoljni kupci su vjetar u leđa te nastoji usavršavati svoje vještine kako bi kupcima pružila što bolji kvalitet i uslugu. 

Ponudu nakita prilagođava zahtjevima kupaca. Primarni dio ponude je elegantan, glamurozan nakit, a za sve ostale vrste nakita Emina se nastoji prilagođavati zahtjevima tržišta.  

"Zadovoljna sam dosadašnjim uspjehom. Velika je sreća da radite ono što volite, nastojat ću da budem još bolja i da poslovni rezultati budu u porastu svake godine" kazala je Emina. 

Zavirite u našu galeriju i pogledajte slatki rad s potpisom "Unikatni radovi by Emina Višća". 

 

#eminavišća #nakit #intervju #unikati #hobi #žene #ideje

Vezani clanci

LJEPOTA-ZDRAVLJE

99-godišnja instruktorka joge otkriv...

Tao Porčon-Linč 2012. godine ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najstariji joga majstor na svijetu. Danas ima 99 godina - i još uvijek vodi kurseve...
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-15 16:07:00

LJEPOTA-ZDRAVLJE

Duže spavanje smanjuje potrebu za ko...

Ukoliko volite slatkiše onda vam je poznato kako im je najteže odoljeti u kasnim satima, međutim, postoji rješenje i za to, idite ranije u krevet
Autor: I.S. - Objavljeno 2018-01-14 18:50:00

LJEPOTA-ZDRAVLJE

15 STVARI KOJE BI FRIZERI VOLJELI DA...

Ponekad žene imaju krivu percepciju o poslu svog frizera. Iako nam se cijene katkad čine pretjeranima, a nerijetko smo i nezadovoljni izgledom nakon š...
Autor: E.H. - Objavljeno 2018-01-14 10:10:00