Razvode se Kim Kardashian i Kanye West

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian uskoro će ponovo biti solo, prenose strani mediji.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-03-13 13:26:00

Rijaliti zvijezda navodno se razvodi od supruga, muzičara Kanye Westa

Izgleda da Kim više ne može da izađe na kraj sa “suprugom iz pakla”. Pored troje djece, Kim je dosta da se brine i o suprugu kao da je malo dijete.

Glavni razlog zbog kojeg joj je “pukao film” je njegova zavisnost od tableta bez kojih gotovo da više ne može da funkcionira.

-Najblaže rečeno, život s Kanyweom je težak. Kim je dostigla granicu. On joj oko djece ne pomaže, ima te izlive bijesa, postao je zavisnik. Od kako se Čikago rodila, napadi su sve češći i ozbiljniji. Kim se često pita da li bi joj život bio lakši bez njega - izjavio je izvor.

S druge strane, Kim je tokom nedavne posjete Japanu uredno promovirala novu modnu liniju svog supruga i nije davala nikakve komentare o njihovom odnosu. Kim se, što se javnosti tiče, i dalje drži jedne jedine izjave koju je nedavno dala “da je sve u redu i da par vodi srećan bračni i porodičan život”.

Podsjetimo, Kim i Kanya su sredinom januara postali su roditelji djevojčice Čikago Vest, a ponosni su roditelji i dvogodišnjeg sinčića Sejnta Vesta i četvorogodišnje kćerkice Nort Vest.

#kimkardashian #kanyewest #razvod