Njemački milijarder poludio za Sorajom?

Soraja je navodno započela vezu sa svjetski poznatim kreatorom Philippom Pleinom, s kojim provodi dane u luksuznom hotelu u Milanu družeći se s Paris Hilton i Naomi Campbell.

Autor J.A. - Objavljeno 2018-06-19 09:37:00

''Otkad je proradila kemija između Soraje i Philippa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona se njemu odmah svidjela. Gledao je fotografije koje je objavljivala na Instagramu te je počeo zvati i slati poruke'', rekao je izvor blizak starleti za srpski Telegraf dodajući kako se par prvo dopisivao,a onda su dogovorili susret.

''Našli su se u Milanu gdje su odsjeli u luksuznom hotelu i tamo borave već nekoliko dana. Kako je Plein prije dva dan u Milanu predstavio svoju novu kolekciju, Soraja je imala priliku prva vidjeti neke od premijerno prikaznih modela. Nakon toga je Philippom otišla na after party na kojem je uživala u glazbi DJ-a Marka Karole s Paris Hilton i Naomi Campbell'', dodao je starletin prijatelj.

Dizajner je čini se vjeran ovakvom tipu žena, pošto se na njegovom profilu još uvijek nalaze fotku iz trećeg mjeseca na kojoj ljubi nepoznatu ljepoticu koja nevjerojatno sliči poznatoj starleti.

Inače, Soraja je prije nekoliko dana zabrinula svoje obožavatelje nestankom s društvenih mreža, da bi se ubrzo oglasila u britanskim medijima otkrivajući svoje osjećaje prema Neymaru.

 

#soraja #milijarder #veza #kreator