Grof i grofica vampira izvode vratolomije u krevetu: Sijeku se i piju jedno drugom krv (FOTO) (VIDEO)

Lea (20) i čitač tarot karata Tim (31) iz Ostina u Teksasu upoznali su se na vampirskom festivalu i njihova strastvena mračna konekcija koja se odmah desila, uskoro je postala veza ispijanja krvi.

Autor I.S. - Objavljeno 2017-06-19 13:43:00

Oni sebe nazivaju grofom i groficom od Van Dorna i prema sopstvenom priznanju obožavaju vratolomije u krevetu, koje se najčešće zasnivaju na ispijanju krvi jednog i drugog, u najrazličitijim pozama i načinima “jer je to senzacija mnogo bolja i jača od seksa“, kažu oni.

Lea i Tim redovno jedno drugo seku žiletom i istaču svoju krv u pehare odakle je piju, dok u intimnijim trenucima sisaju jedno drugom posječene ruke.

 

- Kada pijem Leinu krv osjećaj je bolji od seksa jer osjećam u krvi tu živu energiju života, esenciju ljudskog bića koja ulazi u mene kroz krv. Leu tada upoznajem na jedan sasvim drugačiiji način, koji se nikada ne može ostvariti riječima – objašnjava Tim svoje viđenje njihovog seksualnog odnosa.

– Ja zapravo više volim da pijem krv, nego da imam seks. Kada pijem esenciju ljudskog života to je za mene osjećaj bolji od svakog seksa – potvrdila je Lea.

 

Kako su objasnili za Dejli mejl, oni redovno upražnjavaju i seks tokom kojeg se takođe seku i piju krv, jer tokom seksa krv brže cirkuliše.

– Ja sam jako blijeda i ne podnosim sunce baš najbolje tako da sam u sebi osjećala da sam vampir. Čim sam vidjela Tima znala sam da je on moj muškarac i odmah smo se osjetili – priča Lea.

Vrlo rijetko prihvataju druge partnere, ali kada se to i desi, uvijek moraju videti dokumentaciju da je krv nezaražena kako bi bili sigurni, budući da se i sami redovno kontrolišu.

 

Kako bi što više ličili na vampire čak su i trajno ugradili dugačke očnjake, a napravili su i sopstvene oltare i sobu za “rituale” a i svoju buduću svadba planiraju u istoj tematici.

 

 

#grofica #krv #vratolomije #grof #teksas #vampiri