DOSTA MU JE SVEGA: Miki napustio zadrugare

Miki Đuričić je poludio i pobjegao od svega, ovo više ne može da podnese. Među ``Zadrugarima`` je sinoć došlo do svađe nakon što su novinari napali Lepog Miću zbog pljuvanja Jelene Golubović. I Mikija su pitali da komentariše ponašanje Lepog Miće, a to je dovelo do svađe između njih dvojice. Miki je iznio svoje mišljenje da Mića pretjeruje u svom psovanju i pljuvanju

Autor A.B. - Objavljeno 2017-11-14 17:26:00

Mića se, između ostalog, branio i tvrdnjom da on svojim skandaloznim ponašanjem diže rejting i gledanost rijalitiju, i da produkcija može, ako joj se to ne sviđa, da dovede samo fine momke u rijaliti.

On je, osim toga, podsjetio i na to da je čovjek koji ga osuđuje, između ostalog, udario čovjeka pesnicom u jednom drugom rijalitiju i da je zbog toga bio diskvalifikovan.

-I on sada meni nešto priča! - vikao je Mića, aludirajući na situaciju u ``Maldivima``, kada je Miki nokautirao Ivana Gavrilovića.

Mikiju je ovo izgleda zasmetalo, pa je izletio iz kuće, bijesno zalupivši vrata.

 - Šta me vi pitate da komentarišem, pa me poslije neko ovde zaje*ava!? Imamo bubice, pa slušajte, imate kamere, pa gledajte ko šta radi! Ja ništa nisam vidio, ništa nisam čuo, boli me ku*ac! Što svi ćute i niko ne kaže da Miki prvi psuje članove porodice drugima! Je*em vas u usta! - urlao je Miki, prije nego što je napustio zadrugare i pobjegao u dvorište.

#mikiđuričić #zadruga #napuštanje