Ma koliko para da imate, ovih 5 stvari u stanu pokazuje drugima da ste siromašni

Čini se da ipak nije sve u novcu

Autor I.S. - Objavljeno 2017-10-15 09:56:02

Danas, sa ekspertima za sve i svašta na svakom koraku, ekspert za manire je najmanje čudna stvar za koju smo čuli. A jedan od tih eksperata je Vilijem Henson koji je riješio da objasni koji su to predmeti u vašem stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

Naime, svi misle da je ovakva posteljina vrhunac luksuza – ekspert otkriva da to odaje da nemate ni dinara u džepu.

– Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje, kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

PLIŠANI MEDVJEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće i ljubavne izjave.

VELIKA OGLEDALA

– Ogromna ogledala na neuobičajenim mjestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija, tvrdi ovaj ekspert.

NAMJEŠTAJ OD STAKLA

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

– Održavanje takvog namještaja je takva gnjavaža da o tome ne vrijedi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav nameštaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni”, savjetuje ekspert.

GOMILA JASTUKA

– Očigledno je da ste sebi jednom priuštili ljetovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bezbjedniji, zaključio je on na kraju.

#stan #siromašni #pliŠanimedvjediĆi #velikaogledala