Luna Đogani objavila oproštajno pismo

Luna Đogani, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, je na Instagramu objavila pismo kojim se oprostila od svih prije ulaska u rijalitiji "Zadruga" koji počinje sutra

Autor A.B. - Objavljeno 2017-09-05 15:53:00

Mlada blogerka je već privukla veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom i modnim savjetima, pa će biti zanimljiva gledaocima, naročito mlađoj generaciji. Ona vjeruje da će u rijalitiju dobro proći i da gledaoci cjene kulturne ljude i prave vrijednosti.

Tekst koji je napisala uz porodičnu fotografiju, rasplakao je sve one koji je prate:

- Dragi moji, želim da vam kažem da od danas neću biti aktivna na Instagramu. Ali ne brinite, profil neće biti zapostavljen, sve moje slike i sve što se bude dešavalo u rijalitiju "Zadruga" bit će okačeno. Želim da vam se svima zahvalim na podršci, ljubavi i lijepim riječima. Dat ću sve od sebe da vas ne razočaram, da budem ono što jesam i da dokažem onima koji ne vjeruju, da sam jedna obična djevojka sa manama i vrlinama. Pokazat ću vam da se u ovom svijetu poštuju i cijene dobri i kulturni ljudi. Šta znači biti dama sa stavom! Ovom slikom poručujem vam da volite ljude oko sebe, čuvajte ih i budite zahvalni svaki dan na onome što imate oko sebe. Šaljem vam veliki pozdrav, ljubav i pozitivnu energiju! Budite uz mene, vjerujte u mene, a ja vas neću iznevjeriti! Idemo dalje, sve do medalje! Voli vas vaša Luna! .
 

#lunađogani #pismo #rijaliti #instagram #zadruga