Lude sedamdesete - humanitarna predstava

Humanitarna predstava “Lude sedamdesete” u izvedbi Gradskog Kazališta Mladih Vitez održat će se 30.5. srijeda u 19h u KŠC „Sv. Pavao“ Zenica, a koja se realizira u okviru kampanje “65+ razloga za život” kojoj je cilj poboljšanje uvjeta života starih osoba u 10 župa/općina u BiH. 

Autor A.P. - Objavljeno 2018-05-25 19:51:00

Kampanju su osmislili volonteri/ke HKO “Kruh sv. Ante” kako bi pokazali javnosti da stare osobe nisu zaboravljene i da mladi i bh društvo mogu učiniti puno kako bi njima omogućili dostojanstvenu starost. 

Prva od aktivnosti u našoj kampanji je humanitarna predstava "Lude sedamdesete" koja priča o četiri "mlade" starice u staračkom domu i njihovoj njegovateljici. Što se događa s te četiri žene koje su ,,osuđene“ da svoje posljednje dane provedu u staračkom domu? Što biva s pojedincima koji se nalaze na marginama društva? Predstava je svojevrsno slavlje života svih nas, a posebno života četiri „mlade starice“. To što su ostarile ne mora značiti da svaki dan ne trebaju pokušavati napraviti novi korak u život, a da se pritom ne koriste štapom. 

Starost nije etiketa, starost je vrlina!

U predstavi igraju Berna Mišković, Ivona Matošević, Antonela Lukić, Marija Gudelj, Elena Stojak. 

Autorica teksta Ana Dragozet

Režija Bruno Grebenar

Izvršni producent Ivan Sajević

Ulaz na predstavu je besplatan uz mogućnost dobrovoljnog priloga. 

#humanitarnapredstava #kruhsv.ante #zenica #bih